Ρωσία Δημόσιο παρακολουθήσεις ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Αυτή είναι η επιστολή του Σνόουντεν στην Μέρκελ

κατασκευη eshop ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Ευθύνες στην αμερικανική κυβέρνηση επιρρίπτει ο κατασκευη κατασκευη eshop eshop πρώην πράκτορας της κατασκευη eshop NSA…”

Αυτή είναι η επιστολή του Σνόουντεν στην Μέρκελ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ

Ευθύνες στην αμερικανική κυβέρνηση επιρρίπ ΤΕΙ ο πρώην πράκτορας της NSAΤο περιεχόμενο επιστολής που έγραψε ο πρώην πράκτορας της NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν προς την Άνγκελα Μέρκελ έδωσε στη δημοσιότητα ο Γερμανός βουλευτής των Πρασίνων, Χανς-Κρίστιαν Στρέμπελε, έπειτα από συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες.

Ο Στρέμπελε που είναι και μέλος της κοινοβουλευτικής επιτ ροπής ελέγχου των μυστικών υπηρεσιών μετά τη συνομιλία που είχε με τον Σνόουντεν στη Ρωσία, έκανε γνωστό το περιεχόμενο της επιστολής κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σε αυτή γίνεται λόγος για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει ο Αμερικανός πρώην συνεργάτης της NSA για να αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από τις παρακολουθήσεις των συνομιλιών, ενώ ο Σνόουντεν ευχαριστεί τη γερμανική κυβέρνηση για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών. Μάλιστα, υποστηρίζει πως θα επιθυμούσε να συνομιλήσει με την Γερμανίδα καγκελάριο, μόλις επιλυθεί η κατάσταση την οποία βιώνει.

Την ίδια στιγμή η γερμανική κυβέρνηση υποστήριξε ότι επιθυμεί να μιλήσει με τον Σνόουντεν γύρω από τη δράση των αμερικανικών υπηρεσιών.

«Αν το μήνυμα που θέλει να στείλει ο κ. Σνόουντεν είναι να μας δώσει πληροφορίες, τότε είμαι χαρούμενοι να το αποδεχθούμε», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Χανς-Πέτερ Φρίντριχ. Ωστόσο, δε διευκρίνισε ποιος αξιωματούχος ή πότε θα συναντήσει τον Σνόουντεν.

Διαβάστε την επιστολή:

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Κλήθηκα να γράψω σχετικά με την έρευνα των μαζικών παρακολουθήσεων.

Είμαι ο Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν, πρώην εργαζόμενος ως ειδικός τεχνικός για την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών του Πενταγώνου.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου σε αυτούς τους οργανισμούς, πιστεύω ότι έγινα μάρτυρας συστηματικών παραβιάσεων του νόμου από την κυβέρνησή μου που μου προκάλεσε την ηθική υποχρέωση να δράσω.

Ως αποτέλεσμα καταγραφής αυτών των ανησυχιών μου, αντιμετώπισα την αυστηρή και διαρκή εκστρατεία δίωξης μου που με ανάγκασε να εγκαταλείψω την οικογένειά μου και τη χώρα μου. Ζω αυτή τη στιγμή εξόριστος και υπό προσωρινό καθεστώς ασύλου στη Ρωσία, σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία.

Με έχει ενθαρρύνει η απάντηση στην πολιτική έκφρασή μου, σε ΗΠΑ και αλλού. Οι πολίτες από ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και αξιωματούχων –ακόμα και από τις ΗΠΑ– έκριναν ότι οι αποκαλύψεις των συνεχών παρακολουθήσεων είναι για το δημόσιο καλό. Οι αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις οδήγησαν στην πρόταση πολλών νέων νόμων και πολιτικής για την αντιμετώπιση παραβιάσεων της  παραβιάσεων.

Τα οφέλη για την κοινωνία έπειτα από τις αποκαλύψεις γίνονται ολοένα και πιο σαφή και ταυτόχρονα οι κίνδυνοι φαίνεται να έχουν μετριαστεί.

Παρά τα αποτελέσματα των προσπαθειών μου ήταν θετικά, η κυβέρνησή μου εξακολουθεί να θεωρεί τη διαφωνία ως αποστασία και επιχειρεί να ποινικοποιεί τον πολιτικό λόγο με κατηγορίες που δεν επιτρέπουν υπεράσπιση. Παρόλα αυτά, το να πει κανείς την αλήθεια δεν είναι έγκλημα. Είμαι πεπεισμένος ότι με την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα εγκαταλείψει αυτή την επιβλαβή συμπεριφορά. Ελπίζω ότι όταν οι δυσκολίες γύρω από την ανθρωπιστική κατάσταση επιλυθούν, θα είμαι ικανός να συνεργαστώ στον υπεύθυνο εντοπισμό γεγονότων, συγκεκριμένα σχετικά με την αλήθεια και την αυθεντικότητα εγγράφων, ανάλογα με την περίπτωση και σύμφωνα με το νόμο.

Ανυπομονώ να μιλήσω μαζί σας στη χώρα σας όταν η κατάσταση επιλυθεί, και σας ευχαριστώ για τις προσπάθειές σας να προασπίσετε το συμφέρον όλων μας σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία.

Με ειλικρινείς χαιρετισμούς,

Έντουαρντ Σνόουντεν

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι κατασκευη κατασκευη eshop eshop της ΛΑΡΚΟ κατασκευη eshop επιτέθηκαν κατασκευη eshop κατασκευη eshop στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/324602/auti-einai-i-epistoli-tou-snoouden-stin-merkel/

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply