ΟΠΑΔ πρωτάθλημα ΟΠΑΔ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Καλοκαιρινή…μετακόμιση για Σέλτικ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Εναλλακτικές έδρες για να δώσει τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2014-15, σε περίπτωση φυσικά που εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, κατασκευη eshop αναζητά η Σέλτικ…

Καλοκαιρινή…μετακόμιση για Σέλτικ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποιο γήπεδο της Αγγλίας στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ

Εναλλακτικές έδρες για να δώσει τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2014-15, σε περίπτωση φυσικά που εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, κατασκευη eshop αναζητά η Σέλτικ.

Οι Αγώνες της Κοινο Πολιτείας θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γλασκώβη και τόσο το Σέλτικ Πάρκ όσο το Αιμπροξ και το Χάμπντεν θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Αν και οι αγώνες θα διαρκέσουν δέκα μέρες, κατασκευη eshop χρονικά θα συμπέσουν με προκριματικούς αγώνες τόσο του δεύτερου όσο και του τρίτου γύρου και είναι πολύ πιθανό στο διάστημα αυτό η Σέλτικ να αγωνιστεί εντός έδρας δεδομένου πάντα ότι θα έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Η πιο πιθανή έδρα αυτή την στιγμή φαίνεται το Μάρειφιλντ, το οποίο βρίσκεται στο Εδιμβούργο και είναι η έδρα της εθνικής ομάδας ράγκμπι, ωστόσο στελέχη της Σέλτικ εξετάζουν και άλλες λύσεις.

Το στάδιο Aviva και το Κροκ Παρκ στο Δουβλίνο, πόλη στην οποία η Σέλτικ έχει ισχυρή βάση οπαδών, είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζονται όπως επίσης και γήπεδα ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ στη βόρεια Αγγλία.

Ωστόσο για να μπορέσει τελικά να χρησιμοποιήσει η Σέλτικ κάποια άλλη έδρα θα πρέπει προηγουμένως να εξασφαλίσει την άδεια της ΟΥΕΦΑ για τη…μετακόμιση.

Πηγή: england365.gr

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατασκευη eshop κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, κατασκευη eshop η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ «Ξήλωσαν» αυθαίρετες κατασκευές από μαγαζί στο Κολωνάκι

Σε επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας…Αυθαίρετες κατασκευές από επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, απομάκρυνε το πρωί συνεργείο του δήμου Αθηναίων.

Τα μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (δ/νσεις καθαριότητας, πολεοδομίαπολεοδομίας και Πρασίνου) πραγματοποιούν ελέγχους για πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαίρετες κατασκευές σε επιχειρήσεις της Αθήνας.

Οι έλεγχοι ξεκίνησαν το καλοκαίρι από την πλατεία του Αγ. Θωμά στην περιοχή Γουδή και μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί η πλατεία Βάθη, το Μεταξουργείο, το Γκάζι, η πλατεία Αγ. Ανδρέα, κατασκευη eshop η Λαμπρινή και η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/602279/kalokairinimetakomisi-gia-seltik-/

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply