δανειστές Κύπρου Ξενοδοχεία ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Τρόικα προς Κύπρο: Ο τουρισμός θα σας βγάλει από την κρίση

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Ο πρόεδρος κατασκευη eshop του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων κατασκευη eshop συναντήθηκε κατασκευη eshop με τους δανειστές και κατασκευη eshop τους εξέθεσε τα προβλήματα του κατασκευη eshop κλάδου 

…”

Τρόικα προς Κύπρο: Ο τουρισμός θα σας βγάλει από την κρίση ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ

Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων συναντήθηκε με τους δανειστές και τους εξέθεσε τα προβλήματα του κλάδου «Η τρόικα εξακολουθεί να πιστεύει ότι η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου μπορεί να ρυμουλκήσει την οικονομία έξω από την κρίση», δήλωσε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Χάρης Λοϊζίδης, ύστερα από δίωρη συνάντηση το πρωί με κλιμάκιο της τρόικας. Ο κ. Λοϊζίδης είπε ότι συζήτησαν σε μεγάλη έκταση τα αποτελέσματα της τρέχουσας τουριστικής περιόδου και τις προοπτικές για τη νέα τουριστική περίοδο.

Ανέφερε επίσης ότι ο ΠΑΣΥΞΕ ανέδειξε κάποια σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ξενοδοχειακή βιομηχανία, όπως είναι το θέμα της χρηματοδότησης και το υψηλό επιτόκιο που αναγκάζονται οι ξενοδόχοι να καταβάλλουν στις τράπεζες, μαζί με το γεγονός ότι υπάρχει πολύ περιορισμένος χρόνος αποπληρωμής των δανείων τους. 

Πρόσθεσε ότι τα τελευταία δύο χρόνια αυτοί που χρηματοδότησαν τα ξενοδοχεία ήταν οι τουριστικοί πράκτορες, δίνοντας τεράστια ποσά στους ξενοδόχους που ανέρχονται ετήσια στα 70 με 80 εκατομμύρια ως προκαταβολές για να βελτιώσουν τα ξενοδοχεία.

Σημείωσε ότι με βάση τα στοιχεία τα οποία διατηρεί ο Σύνδεσμος το 2013 πέρα του 50% των ξενοδοχείων θα παραμείνουν κλειστά την φετινή χειμερινή περίοδο.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν κατασκευη eshop στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/economy/article/324564/troika-pros-kupro-o-tourismos-tha-sas-vgalei-apo-tin-krisi/

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply