γυναίκες Ιταλία νερό κατασκευή eshop Βολος Το τσάι και η ευεργετική του δράση στην υγεία μας

κατασκευή eshop Βολος Μπορεί το τσάι να είναι το μαγικό ελιξήριο που μας προστατεύει και μας ενισχύει; Ναι απαντούν με μια φωνή δεκάδες ειδικοί που έβαλαν στο μικροσκόπιο……

Το τσάι και η ευεργετική του δράση στην υγεία μας κατασκευή eshop Βολος Η κατανάλωση τσαγιού προωθεί την διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους

Μπορεί το τσάι να είναι το μαγικό ελιξήριο που μας προστατεύει και μας ενισχύει; Ναι απαντούν με μια φωνή δεκάδες ειδικοί που έβαλαν στο μικροσκόπιο αυτό το αφέψημα που πίνεται τα τελευταία 5.000 χρόνια, από την Παλαιολιθική κιόλας περίοδο.

Το τσάι παγωμένο ή ζεστό είναι το 2ο σε κατανάλωση υγρό στον κόσμο, με την πρώτη θέση να κατέχει το νερό.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα οφέλη που χαρίζει το τσάι στην υγεία μας σύμφωνα με 12 πρόσφατες μελέτες.

Τσάι και απώλεια βάρους

Η κατανάλωση τσαγιού προωθεί την διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους. Βασικό ρόλο παίζουν σε αυτό οι πολυφαινόλες – φυσικές ενώσεις στο τσάι – που σε συνδυασμό με την καφεΐνη αυξάνουν την κατανάλωση ενέργεια και την καύση του λίπους. Μια μελέτη έδειξε ότι όσοι κατανάλωναν πράσινο τσάι έχασαν κατά μέσο όρο 2,9 κιλά σε 12 εβδομάδες διατηρώντας την φυσιολογική διατροφή τους. Άλλες μελέτες υποστηρίζουν ότι όσοι καταναλώνουν τσάι έχουν χαμηλότερη μάζα σώματος, λιγότερο σωματικό λίπος και καλύτερη αναλογία μέσης – ισχίων.

Τσάι και μείωση κινδύνου καρκίνου και καρδιαγγειακών

Ομάδα ερευνητών διαπίστωσε ότι οι πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού μπορούν να αναστείλουν την εξέλιξη ορισμένων μορφών καρκίνου όπως ο καρκίνος του προστάτη, του γαστρεντερικού σωλήνα, κατασκευη eshop του πνεύμονα, του μαστού και του δέρματος.

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Dr Claudio Ferri στην Ιταλία έδειξε ότι το μαύρο τσάι συνδέεται με χαμηλή πίεση στο αίμα σε ασθενείς με υπέρταση και μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι λιπαρές τροφές στην αρτηριακή πίεση.

Τσάι και οστά

Οι πολυφαινόλες του πράσινου τσαγιού βελτιώνουν επίσης την ποιότητα και την αντοχή των οστών ιδιαίτερα στα άτομα που υποφέρουν από οστεοπόρωση.

Σε μια μελέτη μάλιστα η κατανάλωση τσαγιού συνδέθηκε με μείωση κινδύνου για κατάγματα ισχίων κατά 30% σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 50 ετών και πάνω.

Τσάι και εγρήγορση

Τσάι το μαγικό ελιξηριοΤο τσάι ενισχύει την καλή διάθεση, βελτιώνει την προσοχή και την εγρήγορση και οδηγεί τα άτομα σε καλύτερες αποδόσεις.

Κρύο ή ζεστό το τσάι θα σας χαρίσει τα μαγικά ευεργετικά του. Η εποχή πάντως είναι κατάλληλη για κούπες αχνιστού τσαγιού.

Πηγή: healthpress.gr

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, κατασκευη eshop δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, κατασκευη eshop την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, κατασκευη eshop για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, κατασκευη eshop έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, κατασκευη eshop ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, κατασκευη eshop η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, κατασκευη eshop στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/607965/to-tsai-kai-i-euergetiki-tou-drasi-stin-ugeia-mas/

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply