έλεγχο Ρομά Εισαγγελέα κατασκευή eshop Βολος Εν αναμονή των εξετάσεων DNA για την νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας»

κατασκευη eshop κατασκευή eshop Βολος Εν αναμονή των κατασκευη κατασκευη eshop eshop εξετάσεων DNA για την κατασκευη eshop νέα υπόθεση κατασκευη eshop «μικρής Μαρίας»”

Εν αναμονή των εξετάσεων DNA για την νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας» κατασκευή eshop Βολος

Ήδη στις παραπάνω περιπτώσεις έχουν ληφθεί δείγματα γενετικού υλικού από τους φερόμενους ως γονείς -κάτι που προηγήθηκε και στην περίπτωση της 4χρονης- τα οποία θα συγκριθούν με αυτά των αντίστοιχων παιδιών, προκειμένου να πιστοποιηθεί εάν τα τελευταία είναι των ζευγαριών με τα οποία ζουν.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται στην πλειονότητά τους για ζευγάρια ρομά, ενώ οι περιπτώσεις τους κίνησαν τις υποψίες της εισαγγελίας, επειδή οι δηλώσεις γέννησης των παιδιών απέχουν μόλις έξι με επτά μήνες από άλλες δηλώσεις προηγούμενων γεννήσεων. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε έπειτα από παραγγελία που είχε δώσει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη σε όλες τις εισαγγελίες Πλημμελειοδικών της χώρας, λίγες μόλις μέρες αφού έγινε γνωστή η υπόθεση της μικρής ‘Μαρίας’ από τα Φάρσαλα. Στη Θεσσαλονίκη έγιναν έλεγχοι σε 3.000 φακέλους που συντάχθηκαν κατά την τελευταία 5ετία στα 47 ληξιαρχεία του νομού.

Στο μεταξύ, σε ξενώνα του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπως η ‘Μαρία’, φιλοξενείται η 4χρονη από την Θεσσαλονίκη, η περίπτωση της οποίας αποκαλύφθηκε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, ονομάζεται Χριστίνα, ενώ η κατάσταση της υγείας της είναι καλή. Η εισαγγελέας <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης Σύρμω Κακάλη ήδη άσκησε Ποινική δίωξη εναντίον των υποτιθέμενων γονιών της για αρπαγή ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Το ζευγάρι των ρομά που εμφανιζόταν ως γονείς της είναι έγκλειστοι στις φυλακές για άλλη υπόθεση και για αυτό η ανήλικη ζούσε με την υποτιθέμενη γιαγιά της. Από το περιβάλλον της οικογενείας υποστηρίχθηκε ότι το παιδί το άφησε στον οικισμό των Διαβατών μία <a href="http://hellasdataΚατεπείγουσα έρευνα<a href="http://www.detective-zakynthinos.net/Detectives-Private-Investigators.asp?Code=003853-idiotiki-ereyna-Zakynthinos-%C9%E4%E9%F9%F4%E9%EA%DE%20'%C5%F1%E5%F5%ED%E1%20%C6%E1%EA%F5%ED%E8%E9%ED%FC%F2.Νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας» αποκαλύφθηκε στη ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη

κατασκευή eshop Βολος Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευή eshop Βολος Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/369678/en-anamoni-ton-exetaseon-dna-gia-tin-nea-ypothesi-mikris-marias

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply