Uw One-stop-shop Voor Betaalbare Animatie Video’s!

Als je bij ons bij ons een videoclip, bedrijfsfilm, promovideo (of live registratie van een optreden) laat maken dan geniet je van professionele tips van onze cameramensen en regisseur / producer. Wij weten ook dat beginnende bands, artiesten of ondernemers veelal niet het budget hebben voor een professionele videoclip, live registratie of promo clip van hun bedrijf of act. Het is meestal een behoorlijke grote stap voor artiesten of ondernemers, particulieren om een videoclip of bedrijfsfilm / promo op te laten nemen maar hier word je volledig door ons in begeleid! We kunnen helaas lang niet elke productie laten zien i.v.m diverse copyrights en of artiesten die er voor kiezen niet onze naamsvermelding te gebruiken. Echter is dat niet het geval en zijn een promotiefilm en bedrijfsvideo twee verschillende video’s waarmee je ook verschillende doelstellingen kunt bereiken. Stuur een mail en ik neem binnen twee werkdagen contact met u op. Het is altijd mogelijk om nog kleine aanpassingen door te geven, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken. Met name bij een bedrijfsfilm is het dan ook een aanrader gebruik te maken van drone shots.

Een making off, oftewel een behind the scenes video is een absolute aanrader als u uw sociale media op een professionele manier wilt opvullen. ✔ Gratis advies over videomarketing en extra video’s voor social media. De focus ligt dan wel op het maken van 1 hoofdcampagnevideo, maar daaromheen maken we nog allerlei extra video’s voor social of de website. ✔ Allerlei upgrades mogelijk zoals filmen met een drone, maatwerk animatie, voice-over en ondertiteling. ✔ Filmopnames met “Netflix approved” Sony PXW-FX9 cameraset. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. Dit concept is nog geheel vrijblijvend. Hierbij zien we de vraag naar video- en animatiecontent sterk en blijvend toenemen. Vraag een offerte aan! Voor meer info over de offerte klik hier. Er zijn vele toepassingen mogelijk en er komen er steeds meer bij. Daarnaast kan het klanten een goed beeld geven over uw bedrijf waardoor ze in de toekomst eventueel langs zullen komen. Het is dus belangrijk dat jouw merk hier goed zichtbaar is. Met een bedrijfsfilm kun je het verhaal van jouw bedrijf vertellen.

Als u een promotiefilmpje wilt maken, dan zijn wij hier het aangewezen bedrijf voor. Eigenlijk zegt het woord het natuurlijk al, een film over uw bedrijf of onderneming. Een film maken, kost een heleboel geld. Waarom we hier dan toch de term corporate film gebruiken? Misschien herkent u de term niet direct, maar stop motion is één van de meest arbeidsintensieve animatiestijlen ooit. Tegenwoordig is een professionele video laten maken niet meer weg te denken uit een marketingstrategie. Het is niet voor niks dat online videoplatforms zoals Vimeo en YouTube maar blijven groeien. Maar zoals met elk verhaal moet het wel goed verteld worden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Voor dit laatste is er vaak overlap met een andere vorm van voice-over, een uitlegvideo of een e-learning. Dutch Visuals maakt in alle films gebruik van de meest actuele technieken, krachtige muziek vol sfeer en heldere, gesproken tekst, ingesproken door professionele stemmen in het Nederlands of andere talen. Met tekst, symbolen en iconen maken we in 3D een effectieve animatie voor je. Voor promotiefilm laten maken Franklin Covey uit Amersfoort hebben wij meerdere contentvideo’s mogen maken.

Wij verwerken je feedback in 1 of meerdere redactierondes. Schets een herkenbare situatie of probleemstelling waardoor de doelgroep zich aangesproken voelt. Door een goede bedrijfsfilm te laten maken kun je kort en krachtig een helder beeld voor de doelgroep schetsen. 6: Zorg altijd voor goede belichting. Uit ervaring weten we dat het de kwaliteit van de animatievideo ten goede komt, wanneer we een doorlooptijd van vier tot zes weken hanteren. Originaliteit en hoge kwaliteit is dan ook waar we voor gaan! Over de kwaliteit van de video hoeft u zich nooit druk te maken bij ons. Wanneer u een videograaf een videoclip laat maken kan een drone video, of kleine stukjes drone shots die zich in de video bevinden, ervoor zorgen dat de video er direct een stuk beter uitziet. Wij werken met de nieuwste technieken waaronder o.a Ultra HD / 4K 4096 x 2160p of All-Intra Full HD 1920 x 1080p (minimale vereisten voor televisie uitzendingen) Tevens behoren cinema 4D of after effects animaties voor in bijvoorbeeld een bedrijfs-promo of videoclip tot onze mogelijkheden.

In the event you loved this short article and you would love to receive details relating to promotiefilm laten maken assure visit the site.

Leave a Reply