MMA MMA χρήματα κατασκευή eshop Βολος Έπεσε κομμάτι οροφής σχολείου στην Καλαμπάκα

κατασκευή eshop Βολος Σοκαρισμένοι είναι από χθες το απόγευμα γονείς, μαθητές και δάσκαλοι από την πτώση κομματιού από την οροφή του κτηρίου……

Έπεσε κομμάτι οροφής σχολείου στην Καλαμπάκα κατασκευή eshop Βολος Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Σοκαρισμένοι είναι από χθες το απόγευμα γονείς, μαθητές και δάσκαλοι από την πτώση κομματιού από την οροφή του κτηρίου που στεγάζεται το 5ο Δημοτικό Καλαμπάκας.

Ήταν 4 το απόγευμα και στο σχολείο λειτουργούσαν ολοήμερα τμήματα. Ξαφνικά ακούστηκε ένα δυνατός θόρυβος και σκόνη κάλυψε την αίθουσα. Όταν τα πράγματα ηρέμησαν οι δάσκαλοι διαπίστωσαν ότι η αίθουσα ήταν γεμάτη κομμάτια τοίχου και ένα τμήμα διαστάσεων δύο μέτρων στο ταβάνι δεν υπήρχε στην θέση του.

Οι δάσκαλοι έβγαλαν τα παιδιά από το κτήριο, φοβούμενοι μήπως ακολουθήσουν και άλλες πτώσεις και ειδοποίησαν τον Διευθυντή του σχολείου.  Σε λίγο παρούσα στο σχολείο ήταν και η Σχολική Σύμβουλος όπου ενημέρωνε τους αρμόδιους για το συμβάν.

Πρόκειται για ένα γεγονός που θορύβησε το δήμαρχο Καλαμπάκας, ο οποίος δήλωσε ότι η υπόθεση με όλα τα στοιχεία θα παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη.

Ο διευθυντής του σχολείο τρομαγμένος και ανήσυχος από το περιστατικό είπε ότι το ίδιο είχε συμβεί και τον Αύγουστο. Και τότε ένα τεράστιο κομμάτι από την οροφή είχε πέσει πάνω στα θρανία αλλά λόγω του ότι το σχολείο ήταν κλειστό δεν κινδύνευσε κανείς. Τότε ο Δήμος ανέλαβε την αποκατάσταση του προβλήματος ξηλώνοντας  όλη την οροφή της αίθουσας και επενδύοντάς την με γυψοσανίδα.

Το περιστατικό συμβαίνει για δεύτερη φορά σε ένα κτήριο που η κατασκευή του είναι πρόσφατη και που προορίζεται για τη στέγαση νηπιαγωγείου. Παραχωρήθηκε όμως από το δήμο Καλαμπάκας για τν στέγαση του Δημοτικού έως ότου κατασκευαστεί το δικό του κτήριο.

Μέλημα του δήμου είναι  αν καταστεί εφικτό μέχρι και τη Δευτέρα να αφαιρεθεί όλος ο σοβάς από το ταβάνι του σχολείου και όταν υπάρχει χρόνος και χρήματα να αποκατασταθεί, αναφέρει το stagonnews.gr.

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην “Αποστολή”

Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.

«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.

             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.

Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.

              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, κατασκευη eshop «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: κατασκευη eshop Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, κατασκευη eshop το 2011 έφθασαν τα 7.851, κατασκευη eshop το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».

Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.

              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».

 

           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: κατασκευη eshop 213 0184400,www.mkoapostoli

   

κατασκευή eshop Βολος Τζον Κέρι: «Αν δεν απαντήσουν οι ΗΠΑ θα σταλεί μήνυμα αδυναμίας στο Ιράν»

«Πρέπει να δείξουμε στη Συρία, τη Ρωσία και τον κόσμο ότι δεν κοροϊδευόμαστε από τακτικές, αλλά απαιτούμε μία σαφή πρόταση», διεμήνυσε ο υπουργός ΕξωτερικώνΤην ώρα που η Συρία έκανε αποδεκτή την πρόταση της Ρωσίας να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της και ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος, κατασκευη eshop Μπαράκ Ομπάμα, διαμηνύει πως αν τελικά ο Μπασάρ αλ-Ασαντ προχωρήσει στην καταστροφή των χημικών όπλων δε θα εξαπολύσει στρατιωτικό χτύπημα, κατασκευη eshop ο υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, εξακολουθεί να εξηγεί το «γιατί» μιας απάντησης των ΗΠΑ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις στο Κογκρέσο σχετικά με την κρίση στη Συρία ο Κέρι δήλωσε πως ο πρόεδρος «δεν ξύπνησε μία ημέρα και είπε να κάνει επίθεση στη Συρία. Δεν το επέλεξε εκείνος, δεν το επιλέξαμε εμείς».

Εξήγησε πως τα πλάνα για στρατιωτική επέμβαση προέκυψαν γιατί ο Σύρος πρόεδρος «αποφάσισε να κάνει χρήση όπλων σε αθώους πολίτες και αθώα παιδιά».

Τόνισε πως ο Ασαντ έκανε την επιλογή του και επομένως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει άλλη επιλογή από το να απαντήσει.

Προσπαθώντας να προβλέψει την επόμενη ημέρα αν οι ΗΠΑ δεν δώσουν μία απάντηση, δήλωσε πως η Συρία μπορεί να απειλήσει το Ισραήλ και τον Λίβανο, την ώρα που «η σταθερότητα είναι μία από τις προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής μας».

Απευθυνόμενος δε, στα μέλη του Κογκρέσου είπε: «Γιατί να το ψηφίσετε ακόμα και αν δε θέλετε να πάμε σε πόλεμο; Γιατί θέλετε να προστατεύσετε τις ΗΠΑ».

Προειδοποίησε μάλιστα, πως το Ιράν παραμονεύει με το πυρηνικό πρόγραμμά του και αν δεν απαντήσει ο Αμερικανός πρόεδρος τότε «θα στείλουμε ένα μήνυμα αδυναμίας στο Ιράν».

Στέλνοντας ένα μήνυμα στην Ρωσία και τη Συρία τόνισε πως θα περιμένουν μία σαφή πρόταση, ωστόσο «δε θα περιμένουμε πολύ».

Όπως είπε η πρόταση παράδοσης χημικών, δεν πρέπει να είναι τακτική για να κερδίσει η Συρία χρόνο, καθώς «πρέπει να δείξουμε στη Συρία, τη Ρωσία και τον κόσμο ότι δεν κοροϊδευόμαστε από τακτικές, αλλά απαιτούμε μία σαφή πρόταση».

Όπως είχε πει και ο Αμερικανός πρόεδρος, ο Κέρι υποστήριξε πως η Αμερική δε θα πάει σε πόλεμο, φράση που επανέλαβε τρεις φορές, επισημαίνοντας πως δε θα σημειωθεί χερσαία επίθεση στην Συρία.

 

κατασκευή eshop Βολος

source: κατασκευη eshop http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/608164/epese-kommati-orofis-sholeiou-stin-kalabaka/

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply