κατασκευή eshop Βολος Η θεατρική ομάδα «The 3rd person theatre group» μετά τη διάκρισή της με τη διεθνή υποτροφία Ibsen Scholarship 2013 από το θεσμό του Ibsen Awards στη Νορβηγία παρουσιάζει την παράσταση……
«Πέερ Γκυντ» στο Θέατρο Θησείον κατασκευή eshop Βολος Από τις 21 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή
Η θεατρική ομάδα «The 3rd person theatre group» μετά τη διάκρισή της με τη διεθνή υποτροφία Ibsen Scholarship 2013 από το θεσμό του Ibsen Awards στη Νορβηγία παρουσιάζει την παράσταση «Πεερ Γκυντ, no man’s land» από τις 21 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19:00 στο Θέατρο Θησείον, ένα θέατρο για τις Τέχνες, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων
Πρόκειται για μια διασκευή για 3 ηθοποιούς πάνω στο έργο του Henrik Ibsen, Πέερ Γκυντ. O Πεερ Γκυντ, ζει μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Ο Henrik Ibsen χρησιμοποιώντας το έπος, ως κώδικα δημιουργίας, στήνει τον Πεερ Γκυντ, κατασκευη eshop έναν αντιήρωα στο πρότυπό του πιεστικού, ανταγωνιστικού άντρα, που με δίψα λαχταρά την επιτυχία.
Η περιπέ ΤΕΙα του Πέερ μετατρέπεται σε ένα προσωπικό ταξίδι υποσυνειδήτου, όλα τα επεισόδια γίνονται αφηγήσεις και η πλοκή εκτυλίσσεται μέσα από 3 άξονες, Per Gynt, Όσε, κατασκευη eshop Σούλβαιγ. Ο Πέερ, ως βασικός άξονας που αντιπροσωπεύει τη ζωή, κατασκευη eshop ένα πλάσμα που ανταγωνίζεται τη φύση και ξεπερνά το προσπαθεί να την ξεπεράσει, θάνατο μέσα απ το κυνήγι της εξουσίας.
Γύρω του υπάρχει η Όσε, η μητέρα του και η Σούλβαιγ, κατασκευη eshop η αγαπημένη του. Η Όσε, προσωποποίηση της μάνας γης, της πατρίδας του και η Σούλβαιγ, κατασκευη eshop σύμβολο της πίστης και της συγχώρεσης, γίνονται οι 2 επιπλέον πόλοι του έργου, και υποδύονται τα πολλά πρόσωπα που εμφανίζονται στη διαδρομή του Πέερ σε ένα σύμπαν άχρονο, άτοπο, έναν μη τόπο. Ιδανικά όλοι τόποι.
Η ομάδα βραβεύτηκε με τη διεθνή υποτροφία Ibsen Scholarship 2013 από το θεσμό του Ibsen Awards στη Νορβηγία για την παράσταση «Peer Gynt, no man’s land». Η βράβευση έγινε στις 18 Σεπ Τεμβρίου 2013 στο Skien της Νορβηγίας.
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Χατζόπουλος
Διασκευή/Δραματουργική επεξεργασία: Σέβη Ματσακίδου
σκηνοθεσία: Αντιγόνη Φρυδά, Ελένη Ζαραφίδου, κατασκευη eshop Βαλάντης Φράγκος
Επιμέλεια κίνησης: Αγγελική Στελλάτου
Σκηνικά: Γιάννης Θεοδωράκης
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Εικαστικός: Μαρίκα Κωνσταντινίδου
Μουσική: Γιάννης Σαββίδης
Φωτισμοί: Κατερίνα Παπαδάκου
Ηθοποιοί: Αντιγόνη Φρυδά, Ελένη Ζαραφίδου, Βαλάντης Φράγκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Δομνίκη Μητροπούλου
Σχεδιασμός Βίντεο παράστασης: Εύη Στάμου
Μοντάζ: Pietro Radin
Camera: κατασκευη eshop Πέτρος Κέφαλος
Σχεδιασμός αφίσας: Μαγδαληνή Στεφανάτου
Σχεδιασμός promo video: Βαγγέλης Κολότσιος
Οργάνωση παρ αγωγής: ART MINDS (Γιάννης Γκουντάρας, κατασκευη eshop Δάφνη Μουστακλίδου)
Εκτέλεση παρ αγωγής: Φω ΤΕΙνή Τσαρδούνη, Δώρα Μονογιού
Θέατρο Θησείο, ένα θέατρο για τις τέχνες, Τουρναβίτου 7, Ψυρρή
Πρεμιέρα: 21 Νοεμβρίου 2013
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη και Παρασκευή στις 19:00
Εισιτήρια: 10 ευρώ γενική είσοδος
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά
πληροφορίες – κρατήσεις: 2103255444
YouTube.com/embed/pMoQs51J9tw?rel=0″ provider=” YouTube“>
κατασκευή eshop Βολος Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Εμίλια Αράτα: Η γυμνή… ακροβάτης της Μέρκελ
Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόουΗ γυναίκα – λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.
Μόλις 23 ετών, η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.
Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.
Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.
Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.
Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του “Sky One”, “Cιrque de Celebrite”.
κατασκευή eshop Βολος
source: http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/607759/peer-gud-sto-theatro-thiseion-/
κατασκευή eshop Βολος…
