αυτοκίνητο δρόμους αστυνομικοί κατασκευή eshop Βολος Απορριμματοφόρα χωρίς ρόδες, περιπολικά «νεκροφόρες»

κατασκευή eshop Βολος Σέρβις, λάστιχα, ΚΤΕΟ και μηχανική συντήρηση, έννοιες άγνωστες για τα οχήματα που ανήκουν σε δημόσιες υπηρεσίες και βρίσκονται στο……

Απορριμματοφόρα χωρίς ρόδες, περιπολικά «νεκροφόρες» κατασκευή eshop Βολος Τραγική η κατάσταση στα οχήματα της Πάτρας και όχι μόνο

Σέρβις, λάστιχα, ΚΤΕΟ και μηχανική συντήρηση, κατασκευη eshop έννοιες άγνωστες για τα οχήματα που ανήκουν σε δημόσιες υπηρεσίες και βρίσκονται στο δρόμο επί 24ωρου βάσεως.

Το περιστατικό στην Πάτρα, με το απορριμματοφόρο από το οποίο ξεκόλλησε -εν κινήσει- ολόκληρος ο τροχός και από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, είναι ενδεικτικό της κατάστασης.

Στους περισσότερους δήμους της χώρας ο στόλος είναι παλιός και κακοσυντηρημένος λόγω… κόστους.

Τα απορριμματοφόρα, κατασκευη eshop όμως, είναι μόνο ένα μέρος του προβλήματος.

Το κράτος, σε όλες τις εκφάνσεις του, κατασκευη eshop βγάζει στους δρόμους κινητές «νεκροφόρες» που απειλούν ανθρώπινες ζωές.

«Κάνουμε έρανο μεταξύ μας για αλλαγή λαδιών και φίλτρων.

Τα σέρβις έχουν καταργηθεί. Όσο για τα λάστιχα…ούτε λόγος. Εμείς πατάμε φρένο αλλά το αυτοκίνητο δεν ξέρουμε αν… θα σταματήσει. «Ο στόλος είναι πεπαλαιωμένος. Είναι πραγματικές «νεκροφόρες». Αν περάσει από δίπλα σας περιπολικό στο δρόμο.. αλλάξτε λωρίδα. Κινδυνεύετε. Και δεν υπάρχει ελπίδα να αλλάξει η κατάσταση. Περιμένουμε πώς και πώς να εμφανιστεί κάποια χορηγία ιδιώτη για να αλλάξουμε τουλάχιστον τα λάστιχα στις μοτοσυκλέτες» αναφέρουν αστυνομικοί.

Πηγή: thebest.gr

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Θύμα κλοπής η Ανδριάνα Μπάμπαλη

Της έκλεψαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτές τις μέρες την Ανδριάνα Μπάμπαλη που της έκλεψαν το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της!

 

 Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της για το περιστατικό και ανέβασε μια φωτογραφία του αυτοκινήτου ζητώντας όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει.

 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter της: «ΕΚΛΑΠΗ: κατασκευη eshop Ασημί Suzuki Swift Sport, IHZ5845 μπροστά από την πόρτα μου (Αγ. Παρασκευή) σήμερα το πρωί!», ενώ το πρωί της Δευτέρας ανέβασε ξανά μια φωτογραφία του αυτοκινήτου της, κατασκευη eshop οργανώνοντας έτσι μια μικρή εκστρατεία στα social media, ώστε να το βρει, σε περίπτωση που κάποιος το έχει δει.Επίθεση με μπουκάλια στον Πρ. Παυλόπουλο

Θύμα προπηλακισμού των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή, έπεσε ο πρώην υπουργός, Προκόπης Παυλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παυλόπουλος ανέβαινε με τα πόδια τη Β. Σοφίας, όταν έγινε αντιληπτός από τους διαδηλωτές.

Κάποιοι εξ αυτών φώναξαν συνθήματα εις βάρος του, ενώ στη συνέχεια εκτοξεύθηκαν μπουκαλάκια με νερό, πολλά εκ των οποίων τον πέτυχαν καταβρέχοντας το κοστούμι του.

Ο κ. Παυλόπουλος παρέμεινε ψύχραιμος και χωρίς να πει το ο,τιδήποτε κατέφυγε στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και αποχώρησε.

Εικόνες από την επίθεση

<param name="movie" value="//www. YouTube-nocookie.com/v/VBSUiqap 3Gg?hl=en_US&version=3″>

<embed src="//www. YouTube-nocookie.com/v/VBSUiqap 3Gg?hl=en_US&version=3″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” height=”315″ width=”560″>

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, χωρίς να ικανοποιηθούν από τις δεσμεύσεις του.

Το πλήθος που διαδήλωνε έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αντέδρασε έντονα όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη.

Ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε ότι θα παραστεί στις κινητοποιήσεις τους.

Πηγή βίντεο: Ναυ Τεμπορική

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/607944/aporrimmatofora-horis-rodes-peripolika-nekrofores/




κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply