Η ΑΘΗΝΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Υγεία – Υπάρχουν τρόποι να προλάβεις μια απιστία; Η ΑΘΗΝΑ Η απιστία έχει να κάνει με μια βαθιά πεποίθηση ότι μας έχουν επιλέξει ότι είμαστε οι καλύτεροι για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και δεν είμαστε διατεθειμένοι να σκεφτούμε ότι ίσως μπορεί απλά σε μια σχέση μπορεί να βολεύουμε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, κανείς δεν το σκέφτεται αυτό για τον εαυτό του. Είναι καλό να έχουμε αυτοεκτίμηση αλλά το να είναι κάποιος τόσο σίγουρος για τον εαυτό του και να μην κοιτά ενδεχόμενα λάθη που μπορεί να κάνει στη σχέση, αυτό είναι το άλλο άκρο.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η ΑΘΗΝΑ Φοροδιαφυγή δεκάδων εκατ. ευρώ από τον Όμιλο Καρούζου

Συγκεκριμένα η δίωξη αφορά στα αδικήματα της φοροδιαφυγής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ της άμεσης συνέργειας σε αυτήν καθώς και της έκδοσης εικονικών τιμολογίων τα οποία στρέφονται στον στενό πυρήνα της οικογένειας και του λογιστή του Γιάννη Καρούζου καθώς και εκπρόσωπων εταιρειών που ενεπλάκησαν στην αγοραπωλησία ακινήτων.

Ακόμη το κατηγορητήριο περιλαμβάνει το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας για τις εγκριτικές επιτροπές δανείων 4 τραπεζών με ηθικούς αυτουργούς τον επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ήδη προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό και την πρώην σύζυγο του Ρεβέκκα Σκαφτούρα η οποία συνελήφθη σήμερα έξω από το σχολείο των παιδιών της. Επιπλέον περιλαμβάνεται και το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα μαύρου χρήματος) το οποίο αποδίδεται στον επιχειρηματία και σε συνεργάτες του στο πλαίσιο δράσης εγκληματικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της έρευνας η φοροδιαφυγή ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ και ο δανεισμός ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ. Το σύνολο της δικογραφίας ανατέθηκε στον ανακριτή Γ. Ανδρεάδη ενώπιον του οποίου Χειροπέδες και στη πρώην γυναίκαγυναίκα του Καρούζου για συνέργεια

<a href="http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/263965/synelifthi-o-giannis-Στις φυλακές Χαλκίδας< εισαγγελέαεισαγγελέα​ς για τα 300 εκατ. ευρώ του Καρούζου

 

Η ΑΘΗΝΑ Κακουργηματικές διώξεις για το μεγάλο «φαγοπότι» στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας

Η δίωξη στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, πλην όμως «φωτογραφίζει» βαρύτατες ποινικές ευθύνες που φέρουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου το διάστημα από το 2006 έως το 2011Κακουργηματική Ποινική δίωξη για το μεγάλο «φαγοπότι» στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ Α.Ε) -όπως αυτές έχουν καταγραφεί σε πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή- ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Χαράλαμπο Λακαφώση.

Η δίωξη στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, πλην όμως «φωτογραφίζει» σύμφωνα με πληροφορίες, βαρύτατες ποινικές ευθύνες που φέρουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου το διάστημα από το 2006 έως το 2011.

Ειδικότερα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ο κ. Λακαφώσης άσκησε Ποινική δίωξη για απιστία περί την υπηρεσία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση αντικειμένου συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 120.000 ευρώ, ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση επί σκοπώ προ σπορισμού αθέμιτου οφέλους που υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ και υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση.

Επιπλέον, σχηματίστηκε αυτοτελής δικογραφία και ασκήθηκε Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος εις βάρος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, που όπως προέκυψε κάλυπταν υπαλλήλους που απουσίαζαν συστηματικά από την εργασία τους.

Ειδικότερα, η έκθεση του κ. Ρακιντζή που τέθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών και αποτέλεσε την «βάση» για την άσκηση της ποινικής δίωξης έφερνε στο φως ένα ξέφρενο πάρτι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ Δημοσίου χρήματος, το οποίο φαίνεται πως είχε στηθεί τα τελευταία πέντε χρόνια στο Ταμείο με πλασματικές υπερωρίες, έκτακτες παροχές, δαπάνες κινητής τηλεφωνίας και εικονικά οδοιπορικά

Μεταξύ άλλων στην έκθεση γίνονταν λόγος για οικονομικές παρατυπίες σχετικά με αμοιβές προσωπικού και νομικού συμβούλου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ καταβολή υπερωριών, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ διάθεση σημαντικών χρηματικών ποσών για δαπάνες ελεγχομένων ως εικονικών μετακινήσεων προσωπικού εκτός έδρας, παράνομη κατάτμηση διαγωνισμών κ.λπ.

Για την υπόθεση θα διενεργηθεί κύρια ανάκριση.

Η ΑΘΗΝΑ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=273140&catID=19

Η ΑΘΗΝΑ…

Leave a Reply