υπουργός υπουργός υπουργός Η ΑΘΗΝΑ Συλλυπητήρια του υπουργού Πολιτισμού για το θάνατο του Γιάννη Καλαμίτση

Η ΑΘΗΝΑ «Υπήρξε μαχητικός δημοσιογράφος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ αιχμηρός και καίριος επιθεωρησιογράφος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ευαίσθητος ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ στιχουργός, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ απολαυστικός ραδιοφωνικός παραγωγός», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ είπε μεταξύ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ άλλων ο Υπουργός

…”

Συλλυπητήρια του υπουργού Πολιτισμού για το θάνατο του Γιάννη Καλαμίτση Η ΑΘΗΝΑ

«Υπήρξε μαχητικός δημοσιογράφος, αιχμηρός και καίριος επιθεωρησιογράφος, ευαίσθητος στιχουργός, απολαυστικός ραδιοφωνικός παραγωγός», είπε μεταξύ άλλων ο ΥπουργόςΩς έναν

«κατ΄εξοχήν ενεργό πολίτη και δημιουργικό,

πολυτάλαντο άνθρωπο» περιγράφει ο

υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Πάνος Παναγιωτόπουλος τον Γιάννη

Καλαμίτση, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε

ηλικία 74 ετών.

Ο κ.

Παναγιωτόπουλος σημειώνει στη δήλωσή

του ότι μέσον της έκφρασης του Ι. Καλαμίτση

ήταν ο λόγος, τον οποίον αξιοποίησε με

πολλούς τρόπους. «Υπήρξε μαχητικός

δημοσιογράφος, αιχμηρός και καίριος

επιθεωρησιογράφος, ευαίσθητος στιχουργός,

απολαυστικός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Διαφορετικές γενιές αναγνωστών, θεατών

και ακροατών χειροκρότησαν τα αποκαλυπτικά,

σατιρικά του κείμενα, αγάπησαν και

τραγούδησαν τους στίχους του. Διαφορετικές

γενιές Ελλήνων πολιτών αναγνώρισαν σ’

αυτόν ένα δικό τους άνθρωπο. Τα θερμά

μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Πηγή: ΑΠΕ –

ΑΜΠ

Η ΑΘΗΝΑ Η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

Η ΑΘΗΝΑ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

Η ΑΘΗΝΑ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/325055/sullupitiria-tou-upourgou-politismou-gia-to-thanato-tou-gianni-kalamitsi/

Η ΑΘΗΝΑ…

Leave a Reply