Πειραιά Πειραιά Πειραιά κατασκευή eshop Βολος Κατάσχεση και καταστροφή μυζήθρας άγνωστης προέλευσης

κατασκευή eshop Βολος Μυζήθρα, κατασκευη eshop συνολικού βάρους 240 κιλών, άγνωστης προέλευσης, κατασχέθηκε και καταστράφηκε…

Κατάσχεση και καταστροφή μυζήθρας άγνωστης προέλευσης κατασκευή eshop Βολος Από τους ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Μυζήθρα, συνολικού βάρους 240 κιλών, άγνωστης προέλευσης, κατασχέθηκε και καταστράφηκε από τους ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, συγκεκριμένα οι ελεγκτές, σε ψυκτικούς θαλάμους εγκατάστασης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, εντόπισαν και κατάσχεσαν έξι πλαστικά δοχεία, των 40 κιλών το καθένα, κατασκευη eshop από τα οποία απουσίαζε η προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανση επί της συσκευασίας.

Το παραπάνω τρόφιμο χαρακτηρίστηκε μη ασφαλές, ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, αποσύρθηκε από την αγορά και καταστράφηκε, κατασκευη eshop αφού ο ιδιοκτήτης της εν λόγω επιχείρησης παραιτήθηκε του δικαιώματος της ένστασης.

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Δωρεάν προληπτικός στοματικός έλεγχος σε ανασφάλιστους-άπορους

Η δράση η οποία διοργανώνεται (και) με αφορμή την αυριανή Ευρωπαϊκή Ημέρα Στοματικής υγείας θα υλοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο ΕλληνικούΔωρεάν προληπτικό στοματικό έλεγχο προσφέρουν σε ανασφάλιστους και άπορους οι οδοντίατροι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά σε συνεργασία με την Κλινική Στοματολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών.

Η δράση η οποία διοργανώνεται (και) με αφορμή την αυριανή Ευρωπαϊκή Ημέρα Στοματικής υγείας θα υλοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού όπου οι οδοντίατροι του Πειραιά συμμετέχουν τον τελευταίο χρόνο με εθελοντική εργασία και παρέχουν υπηρεσίες υγείας σε δεκάδες αναξιοπαθούντες ασθενείς.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9610353 και στο Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-4960790.

 

Καρκίνος του στόματος, η «απειλή» του ανδρικού φύλου

 

Με την ευκαιρία της αυριανής Ευρωπαϊκής Ημέρας Στοματικής υγείας οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στον καρκίνο της στοματικής κοιλότητας ή καρκίνο του στόματος, που εκδηλώνεται πλέον ολοένα και συχνότερα «προτιμώντας» μάλιστα νεότερους ηλικιακά ανθρώπους σε σχέση με εκείνους που έπληττε δύο δεκαετίες νωρίτερα.

 

Ο καρκίνος του στόματος μπορεί να αναπτυχθεί σε κάθε θέση του στόματος και δείχνει προτίμηση για τα χείλη και τη γλώσσα. Εκδηλώνεται, συνήθως, κατασκευη eshop μετά από την 5η δεκαετία της ζωής, αν και τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται όλο και συχνότερα σε νεότερα άτομα.

Προσβάλει κυρίως άνδρες και σχετίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό με το κάπνισμα. Μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορες βλάβες στο στόμα, από μία ερυθρή περιοχή, κατασκευη eshop μέχρι μία πληγή που δεν κλείνει, κατασκευη eshop και τις περισσότερες φορές δεν συνοδεύεται από ενοχλήματα, όπως πόνο ή αιμορραγία.

Επιπλέον, αρκετά συχνά ο καρκίνος του στόματος μπορεί να αναπτυχθεί σε μία βλάβη του στόματος που μοιάζει με «λευκή πλάκα» και ονομάζεται λευκοπλακία.

 

Η ιδιαιτερότητα του καρκίνου του στόματος είναι πως παρά τις προόδους που έχουν γίνει στον τομέα της θεραπείας, αρκετοί ασθενείς υποβάλλονται σε δύσκολες και ακρωτηριαστικές επεμβάσεις, και δεν επιβιώνουν για πολλά χρόνια. Κύρια αιτία αυτής της άσχημης εξέλιξης είναι η καθυστέρηση στη διάγνωση, επειδή οι ασθενείς δεν έχουν αντιληφθεί πως υπάρχει στο στόμα τους κάποια βλάβη ή αργούν να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Για αυτό σήμερα, ο κύριος στόχος στην αντιμετώπιση του καρκίνου του στόματος είναι η έγκαιρη διάγνωση.

Ο ρόλος του οδοντίατρου στο θέμα αυτό είναι καθοριστικός, κατασκευη eshop καθώς στο πλαίσιο του συνηθισμένου οδοντιατρικού ελέγχου μπορεί να εντοπίσει «ύποπτες» βλάβες και να παραπέμψει το ασθενή στον ειδικό γιατρό, όπως είναι ο στοματολόγος και ο γναθοχειρουργός.

κατασκευή eshop Βολος – Media – Ο Ν. Κοτζιάς στον Βασίλη Κουφόπουλο

Ο οικονομολόγος και καθηγητής πολιτικών Θεωριών των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, Νίκος Κοτζιάς φιλοξενήθηκε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Κουφόπουλου το βράδυ της Τετάρτης 11 Σεπ Τεμβρίου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ:

Α ΜΕΡΟΣ

Β ΜΕΡΟΣ

Γ ΜΕΡΟΣ

Δ ΜΕΡΟΣ

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/607993/katashesi-kai-katastrofi-muzithras-agnostis-proeleusis-/

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply