ΟΤΕ διάστημα εργαζόμενοι ΕΠΙΠΛΑ Όλο περισσότεροι Έλληνες μεταναστεύουν στη… Βουλγαρία

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΒΟΛΟΣ Ειδήσεις, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ επικαιρότητα και τα ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ τελευταία νέα ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, ΕΠΙΠΛΑ Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”

Όλο περισσότεροι Έλληνες μεταναστεύουν στη… Βουλγαρία

ΕΠΙΠΛΑ

Με την ανεργία να κυμαίνεται από 35% ως και 50% σε πολλούς κλάδους όλο και περισσότεροι βορειοελλαδίτες επιλέγουν να μεταναστεύσουν στη… Βουλγαρία όπου οι μισθοί για τον εξειδικευμένο εργαζόμενο είναι από 800 ως 1.150 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του το Τύπου της Δράμας.  

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dramini.gr που δημοσιεύει και σχετική φωτογραφία με τις βαλίτσες, τα στοιχεία από το Εργατικό Κέντρο και το Επιμελητήριο είναι αποκαρδιωτικά, καθώς – όπως λένε – βασιλεύει η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία ενώ τα ποσοστά ανεργίας έχουν εκτιναχτεί στα ύψη. Στο μεταξύ η αγορά έχει νεκρώσει, αφού όλο και περισσότεροι Έλληνες πηγαίνουν και ψωνίζουν από τη Βουλγαρία.

Οι υλοτόμοι της Δράμας, άλλοτε ανθηρός κλάδος, βλέπουν τις νταλίκες από τη Βουλγαρία να προμηθεύουν ξύλα τα ελληνικά νοικοκυριά, ενώ αρκετοί μισθωτοί παραμένουν απλήρωτοι για καιρό ή παίρνοντας μέρος του μισθού τους, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα αυτοί και οι οικογένειες τους.

Το τελευταίο διάστημα πολλοί από τους Δραμινούς σκέπτονται πολύ σοβαρά να πάρουν τον δρόμο της μετανάστευσης, ιδιαίτερα, στη Γερμανία, αλλά και σε άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά και στη γειτονική Βουλγαρία.

Η σκληρή πραγματικότητα είναι αυτή που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα ιδιότυπο καθεστώς απασχόλησης για πολλούς Δραμινούς, που μετακομίζουν για εργασία στη Βουλγαρία (κυρίως στα νότια της χώρας), αφού εκεί μετακόμισαν οι επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονταν, αναζητώντας φορολογικό καταφύγιο“.

Το “στήσιμο” εξ αρχής μιας επιχείρησης σε μια άλλη περιοχή απαιτούσε το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησης και αρκετοί εργαζόμενοι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο να ακολουθήσουν τον εργοδότη στη Βουλγαρία ή την ανεργία στην Ελλάδα. Με μισθούς σε ειδικευμένους εργαζόμενους να είναι στα 800 ευρώ μέχρι 1.150 ευρώ, είναι πολλοί αυτοί που δεν το σκέπτονται και πολύ για να επιλέξουν.

Πηγή: Dramini.gr

ΕΠΙΠΛΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

ΕΠΙΠΛΑ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΕΠΙΠΛΑ

source: http://www.nooz.gr/greece/olo-kai-perissoteroi-ellines-metanasteioun-sti-voulgaria
ΕΠΙΠΛΑ…

Leave a Reply