Ολυμπιακό Ολυμπιακό Ολυμπιακό ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Στην εντατική ο Τζαβάι μετά από τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΟ Ειδήσεις, ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας ΕΠΙΠΛΑ και ΕΠΙΠΛΑ του Κόσμου απο το Nooz. ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ gr. ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΠΙΠΛΟ ΣΙΑΡΡΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΣΙΑΡΡΑΣ Οικονομία, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΙΠΛΟ Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”

Στην εντατική ο Τζαβάι μετά από τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

Σοκ στην Γαλατάσαραϊ με τον Νέιθαν Τζαβάι.

Ο Αυστραλός άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, παραπονέθηκε ότι αισθάνθηκε μούδιασμα στο αριστερό του χέρι και πόδι.

Αμέσως έγινε η μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου μπήκε στην εντατική και συνεχίζονται οι εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Woop.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ

Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξεις

Παραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».Συμφωνία Ολυμπιακού με την τράπεζα Πειραιώς

Η τράπεζα θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα ¨ τράπεζα Πειραιώς – Ολυμπιακός Πειραιώς¨ με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, φίλους του Ολυμπιακού.

Την εμπορική της συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ξεκινά από την τρέχουσα περίοδο 2013-2014 και θα είναι πενταετούς διάρκειας, ανακοίνωσε σήμερα η τράπεζα Πειραιώς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η συνεργασία θα αναπτυχθεί σε πολλούς τομείς, προς όφελος των δύο πλ ευρών και κυρίως των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Ειδικότερα, μεταξύ των άλλων, η τράπεζα Πειραιώς θα εκδώσει σύντομα την πιστωτική κάρτα ” τράπεζα Πειραιώς – Ολυμπιακός Πειραιώς” με προσφορές και δώρα για όλους τους κατόχους της κάρτας, φίλους του Ολυμπιακού.

ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.nooz.gr/sports/stin-entatiki-o-tzavai-meta-apo-ton-olumpiako
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply