κοινωνία ΟΤΕ γυναίκα ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Απαγορεύονται οι… όμορφες για τον αμερικανικό στρατό

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο στρατός δεν θα πρέπει να να χρησιμοποιεί φωτογραφίες όμορφων γυναικών για να αναδείξει τον ρόλο των γυναικών στρατιωτών……

Απαγορεύονται οι… όμορφες για τον αμερικανικό στρατό ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν θα πρέπει να δημοσιεύονται φωτογραφίες με όμορφες στρατιωτίνες

Ο στρατός δεν θα πρέπει να να χρησιμοποιεί φωτογραφίες όμορφων γυναικών για να αναδείξει τον ρόλο των γυναικών στρατιωτών.

Αυτή είναι η άποψη μιας ειδικού της επικοινωνίας του αμερικανικού στρατού που υποστηρίζει πως η χρησιμοποίηση φωτογραφιών που δείχνουν περιποιημένες γυναίκες να πολεμούν έχουν αποτέλεσμα να μην πείθουν οπτικά για την αποτελεσματικότητα στην ένταξη νέων μελών.

«Γενικά οι άσχημες γυναίκες εκλαμβάνονται ως πολεμιστές, ενώ για τις ομορφότερες υπερισχύει η άποψη πως χρησιμοποιούν την ομορφιά τους για να κάνουν καριέρα», επισημαίνεται στην αναφορά της συνταγματάρχη Lynette Arnhart.

Η Arnhart είναι επικεφαλής μιας ομάδας αναλυτών που ασχολούνται με την ενσωμάτωση των γυναικών στη πολεμική μάχη κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν για το ασθενές φύλο.

Σύμφωνα με τη συνταγματάρχη, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ κενου η χρήση φωτογραφιών όμορφων γυναικών σε εξώφυλλα περιοδικών και σε στρατιωτικά άρθρα, συνιστά ένα πραγματικό επικοινωνιακό αυτογκόλ.

Στο άρθρο που έφερε ως παράδειγμα (φωτογραφία) η γυναίκα που απεικονίζεται είναι όμορφη και μακιγιαρισμένη και ουσιαστικά παραμορφώνει το περιεχόμενο του μηνύματος που θέλει ο στρατός να περάσει.

Σύμφωνα με την ειδικό, ηλιακα κενου φωτογραφίες τέτοιου τύπου θα πρέπει να αποφεύγονται, αφού κάνει τον αναγνώστη του άρθρου να αναρωτιέται αν τέτοιες γυναίκες θα σκέφτονται μήπως «σπάσουν κανένα νύχι» σε αντίθεση με τις φωτογραφίες που θα πρέπει να προτιμώνται, που θα απεικονίζουν λασπωμένες γυναίκες.

«Γυναίκες που έχουν λερωμένο πρόσωπο από λάσπη, αντιπροσωπεύουν τις στρατιωτίνες που είναι διατεθειμένες να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε αποστολή τους ανατεθεί» καταλήγει η Lynette Arnhart.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πάνος Καμμένος: επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».

Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε – για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: συνδεση θερμοσιφωνα «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, ηλιακοι θερμοσιφωνες maltezos φόρο 1% στις γονικές παροχές, ferroli sun p7 μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».

Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, ferroli sun p7 τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, καυστηρασ πυρηνα δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, ηληακη θερμοσηφονεσ κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, ηλιακα κενου χωρίς άδεια, τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/611988/apagoreuodai-oi-omorfes-gia-ton-amerikaniko-strato/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply