καλοκαίρι καλοκαίρι καλοκαίρι ΔΙΑΖΥΓΙΟ Σενάρια για Πλιάτσικα και Κύπρο

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ελεύθερος κυκλοφορεί από το καλοκαίρι ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος φέρεται να ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ……

Σενάρια για Πλιάτσικα και Κύπρο ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ενδιαφέρον από ομάδα της Μεγαλονήσου

Ελεύθερος κυκλοφορεί από το καλοκαίρι ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος φέρεται να ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Ωστόσο, ο ουκρανικός σύλλογος δεν έχει έρθει περάσει στην τελική ευθεία της επαφές με τον πρώην μέσο της Σάλκε και εκείνος με τη σειρά του «ψάχνεται» για άλλη ποδοσφαιρική στέγη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της στήλης «Τρελός του χωριού» της SportDay, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ o 25χρονος παίκτης απασχολεί μία ομάδα από την Κύπρο.

Και αν δεν έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί του, αυτό μπορεί να γίνει πολύ σύντομα…

Τα τελευταία χρόνια ο Πλιάτσικας έχει ταλαιπωρηθεί από έναν σοβαρό τραυματισμό, κάτι που τον έχει αφήσει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως οι Κύπριοι φέρονται να εκτιμούν ιδιαίτερα την περίπτωσή του.

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ «Ξήλωσαν» αυθαίρετες κατασκευές από μαγαζί στο Κολωνάκι

Σε επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας…Αυθαίρετες κατασκευές από επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, απομάκρυνε το πρωί συνεργείο του δήμου Αθηναίων.

Τα μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (δ/νσεις καθαριότητας, <a href="https://spyro.com.gr πολεοδομίαπολεοδομίας και Πρασίνου) πραγματοποιούν ελέγχους για πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαίρετες κατασκευές σε επιχειρήσεις της Αθήνας.

Οι έλεγχοι ξεκίνησαν το καλοκαίρι από την πλατεία του Αγ. Θωμά στην περιοχή Γουδή και μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί η πλατεία Βάθη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ το Μεταξουργείο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ το Γκάζι, η πλατεία Αγ. Ανδρέα, η Λαμπρινή και η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου. ΔΙΑΖΥΓΙΟ Οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις που είχαν επβάλει στο Ιράν

Ώστε να διευκολύνουν τις αμερικανικές ανθρωπιστικές οργανώσεις που εργάζονται στη χώρα αυτή αλλά και τις αθλητικές ανταλλαγές, σε μια χειρονομία καλής θέλησης μετά την εκλογή του νέου, μετριοπαθούς προέδρου Χασάν Ροχανί.Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να χαλαρώσουν τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει στο Ιράν ώστε να διευκολύνουν τις αμερικανικές ανθρωπιστικές οργανώσεις που εργάζονται στη χώρα αυτή αλλά και τις αθλητικές ανταλλαγές, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σε μια χειρονομία καλής θέλησης μετά την εκλογή του νέου, μετριοπαθούς προέδρου Χασάν Ροχανί.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ σημαίνει ότι οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που ασχολούνται με την παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις καταστροφών, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ με τη δια φύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος και με τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θα χρειάζεται πλέον να ζητούν ειδική άδεια για να αναπτύσσουν δραστηριότητες στο Ιράν.

Οι Ιρανοί και οι Αμερικανοί αθλητές θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε αγώνες μεταξύ τους χωρίς να υποβάλουν ειδική αίτηση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ κάτι που μπορεί να ενθαρρύνει τις αθλητικές ανταλλαγές.

Τα τελευταία χρόνια οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους έχουν λάβει σκληρά μέτρα σε βάρος του Ιράν σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την ανάπτυξη του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης. Έτσι, έχουν βάλει στη “μαύρη λίστα” πολλές ιρανικές εταιρείες και κυβερνητικούς αξιωματούχους ενώ απαγόρευσαν και τις εισαγωγές ιρανικού πετρελαίου.

Η εκλογή του Ροχανί στη θέση του προέδρου του Ιράν, φέτος το καλοκαίρι, αναζωπύρωσε τις ελπίδες στη Δύση για την εξεύρεση μιας λύσης στη διαμάχη.

Ουάσινγκτον και Τεχεράνη, που δεν διατηρούν διπλωματικές σχέσεις από το 1980, βρήκαν κοινό έδαφος στις αρχές του έτους στην. . . πάλη καθώς οι αθλητικές ομοσπονδίες και των δύο χωρών αγωνίστηκαν για να κρατήσουν το άθλημα αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο πλαίσιο αυτό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τον Μάιο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ιρανοί παλαιστές συμμετείχαν σε φιλικές αναμετρήσεις με Αμερικανούς συναθλητές τους στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/617111/senaria-gia-pliatsika-kai-kupro/

ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply