ΕΡΤ όραση ΕΡΤ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Καψη-εργαζομένων πρώην ΕΡΤ

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ διατρητοι κυβολιθοι ΠΛΑΚΕΣ εξωτερικη επενδυση τοιχου Παρέμεινε το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές επενδυση πετρα με τους εργαζόμενους επενδυσεις εξωτερικων τοιχων να ζητούν την αποκατάσταση της ΕΡΤ στην προηγούμενη κατάσταση και τον επενδυση πετρα πετρα τοιχου πρακτικερ πετρα χτισιματος διακοσμηση με πετρα εξωτερικου χωρου υφυπουργό να απαντά αρνητικά

…”

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Καψη-εργαζομένων πρώην ΕΡΤ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

Παρέμεινε το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές με τους εργαζόμενους να ζητούν την αποκατάσταση της ΕΡΤ στην προηγούμενη κατάσταση και τον υφυπουργό να απαντά αρνητικά

Χωρίς αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η νέα συνάντηση του υφυπουργού αρμόδιου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή, με αντιπροσωπεία εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ.

Οι τελευταίοι ζήτησαν από τον κ. Καψή την αποκατάσταση της ΕΡΤ στην προηγούμενη κατάστασή της, πρόταση που ο υφυπουργός απέρριψε κατηγορηματικά.

Το βασικό επιχείρημα των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ ήταν η επικείμενη ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από τη χώρα μας και η ανάγκη κάλυψής της με τον κ. Καψή να ανταπαντά ζητώντας τους να αποχωρήσουν από το Ραδιομέγαρο.

Όσο για το θέμα των αποζημιώσεων, ο υφυπουργός δήλωσε αναρμόδιος να απαντήσει και τους παρέπεμψε στο υπουργείο Οικονομικών.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/324666/horis-apotelesma-i-sunadisi-kapsi-ergazomenon-proin-ert/

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply