διοίκηση διοίκηση διοίκηση ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Σομαλία: Επίθεση αμερικανικού αεροσκάφους σε ισλαμιστές αντάρτες

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ εγκαταστασεισ συναγερμων ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο όχημα που συναγερμοι ασφαλειασ ΒΟΛΟΣ δέχτηκε το αμερικανικό «χτύπημα»…”

Σομαλία: Επίθεση αμερικανικού αεροσκάφους σε ισλαμιστές αντάρτες ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο όχημα που δέχτηκε το αμερικανικό «χτύπημα»

Ένα αεροπορικό πλήγμα από τον αμερικανικό στρατό στη νότια Σομαλία, κατέστρεψε ένα όχημα

μέσα στο οποίο φαίνεται πως επέβαιναν

σημαντικά μέλη των ισλαμιστών σομαλών

ανταρτών Σεμπάμπ, έκαναν γνωστό αυτόπτες

μάρτυρες.

Το πλήγμα κατεφέρθη από μη επανδρωμένο

αεροπλάνο του αμερικανικού στρατού,

επιβεβαίωσε ένας υψηλόβαθμος Αμερικανός

αξιωματούχος ο οποίος ζήτησε να μην

κατονομαστεί.

“Ένας πύραυλος έπληξε ένα από τα

οχήματα των Σεμπάμπ κοντά στην Τζιλίμπ”,

νοτίως του Μογκαντίσου, δήλωσε τηλεφωνικά

προς το Γαλλικό Πρακτορείο ο Αμπντί

Μοάλιμ, ένας κάτοικος της περιοχής. ” συναγερμοι σπιτιων ασυρματοι τιμεσ ΒΟΛΟΣ Δεν

είμαστε σίγουροι για το τι συνέβη, εξυπνοι συναγερμοι ΒΟΛΟΣ όμως

άνθρωποι επιτόπου πωσ απενεργοποιω το συναγερμο σπιτιου ΒΟΛΟΣ μας είπαν ότι έγινε

ένας αεροπορικός βομβαρδισμός με στόχο

ένα όχημα και πως υπάρχουν θύματα”.

“Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι

βρίσκονταν μέσα στο όχημα, g4s συναγερμοι σπιτιων σκρουτζ ΒΟΛΟΣ συναγερμοι ΒΟΛΟΣ το οποίο

(…) nova συναγερμοσ ΒΟΛΟΣ καταστράφηκε εντελώς”, πρόσθεσε.

Ένας άλλος κάτοικος που ζήτησε να μην

κατονομαστεί είπε πως άκουσε μια έκρηξη

και ένα αεροπλάνο να πετάει πάνω από

την περιοχή.

“Δεν ξέρουμε ποιος σκοτώθηκε, συναγερμοι σπιτιων ασυρματοι τιμεσ ΒΟΛΟΣ όμως

μπορώ να επιβεβαιώσω πως έγινε επίθεση”,

συνέχισε. “Ακούσαμε αεροπλάνα στον

ουρανό και μερικά λεπτά αργότερα μια

ισχυρή έκρηξη. Κανένας δεν τολμάει να

πάει να δει τι συνέβη, εξωτερικη σειρηνα συναγερμου sigma ΒΟΛΟΣ συναγερμοσ bosch ΒΟΛΟΣ οι Σεμπάμπ θα μας

σκότωναν”.

Η διοίκηση των Σεμπάμπ δεν ήταν

διαθέσιμη για να επιβεβαιώσει ή να

διαψεύσει την πληροφορία αυτή.

Ο υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος

δεν διευκρίνισε από πού είχε απογειωθεί

το μη επανδρωμένο αεροπλάνο που

πραγματοποίησε το πλήγμα. Οι ΗΠΑ

χειρίζονται πολλά μη επανδρωμένα

αεροπλάνα Reaper από μια βάση στο Τζιμπουτί

και από το Άρμπα Μιντς, στη νότια Αιθιπία.

Στα τέλη Μαΐου, ένα αμερικανικό μη

επανδρωμένο αεροπλάνο είχε συντριβεί

νοτίως του Μογκαντίσου.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σε παύση ο δήμαρχος Ιθάκης για λόγους Δημοσίου συμφέροντος

Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη  

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός παύτηκε από τα καθήκοντά του «για σοβαρούς λόγους Δημοσίου συμφέροντος».

Ο υπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε τη σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο οποίο είχε παραπεμφθεί ο 67χρονος δήμαρχος, και έκρινε ότι οι πράξεις του επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του δήμου.

Ο κ.Κασσιανός διένυσε την πρώτη του <a href="http://www.dimokrati Kiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡχιακή θητεία, ενώ διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.

Στη σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως ο κ. Κασσιανός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά από αιτιολογημένη έκθεση του ΓΓ της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να απολογηθεί:

-Για αδικαιολόγητες απουσίες από το Δήμο Ιθάκης κατά το έτος 2011 (5 μήνες) και το 2012 (δύο μήνες),

-Για υποβολή ανακριβούς υπεύθυνης δήλωσης ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2010,

-Για εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες με το Ελληνικό Δημόσιο για ατομικά χρέη αυτού προς το Δημόσιο με δηλώσεις αυτού και του Δήμου για λογαριασμό του, σε αναγκαστικές κατασχέσεις εις χείρας τρίτου της αντιμισθίας του, των ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου και ΙΒ Αθηνών,

-Για αυθαίρετη δίωξη της Προϊσταμένης του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου Ιθάκης, η οποία προέβη σε θετική δήλωση της αναγκαστικής κατάσχεσης της ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών και τον υποβιβασμό της στη θέση τηλεφωνήτριας στο Πρωτόκολλο πολεοδομίας,

-Για την κατ’ αυτόν άσκηση ποινικής δίωξης για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας,

-Για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες από την ανάληψη των καθηκόντων του και για τα έτη 2011 και 2012.

Τον περασμένο μήνα, ο κ. Κασσιανός είχε προβεί σε μία απίστευτη και μοναδική κίνηση στα ελληνικά χρονικά, καθώς ανήρτησε στην ιστοσελίδα του δήμου έγγραφο στο οποίο περιγράφει τα «προσόντα» που κατά τον ίδιο θα πρέπει να διαθέ ΤΕΙ ο επόμενος δήμαρχος του νησιού.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/323229/epithesi-amerikanikou-mi-epandromenou-aeroplanou-sti-notia-somalia/
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply