ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – https://spyro.com.gr/. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – Ήξερε από μικρός ότι θα γίνει ηθοποιός ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μπορεί όταν ήταν μικρός να μην συμμετείχε στις γιορτές του σχολείου, αλλά ήξερε ότι όταν μεγαλώσει θα γίνει ηθοποιός. "Ως παιδί δεν έπαιξα ποδόσφαιρο με τα άλλα παιδιά. Έγραφα, ζωγάφιζα. Όλα αυτό όμως, ότι θα γίνω ηθοποιός υπήρχε μέσα μου. Το ήξερα. Ήθελα όμως να γίνει σωστά. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είδα μια αγγελία από μια ερασιτεχνική ομάδα που αναζητούσε ανθρώπους που ήθελαν να συμμετάσχουν σε αναγνώσεις ποιημάτων του Ρίτσου. Τη στιγμή που διάβαζα την αγγελία ήξερα ότι είναι η μέρα που θα ξεκινούσα", ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αποκάλυψε στο big fish. Ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει και διαβάζει στο κρεβάτι με κλειστά φώτα και χωρίς μουσική για να μην του αποσπά την προσοχή. Άλλωστε, το γράψιμο έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον.
Πηγή: gossip-tv.gr
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Συμφώνησε για ανανέωση ο Ρονάλντο!
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2018 θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως αναφέρει η «As», ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ και συμφώνησαν.
Η ισπανική Εφημερίδα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αποκαλύπ ΤΕΙ την είδηση που ξεδιαλύνει οριστικά το τοπίο της παραμονής του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Μπερναμπέου», συνδυάζοντας μάλιστα την συνάντηση του μάνατζέρ του με τον ισχυρό άνδρα της « βασίλισσας» και με τις δηλώσεις του «CR7» σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας.
«Φυσικά και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Μαδρίτη. Βρίσκομαι 4 χρόνια στο σύλλογο, οπότε θα ήθελα να συνεχίσω», ήταν επ’ ακριβώς τα λόγια του.
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Αμαλιάδα: Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού
Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012
Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.
Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.
Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.
Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.
Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=280872&catID=7
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…
