γυναίκα κακοκαιρία Κρήτη ΔΙΑΖΥΓΙΟ Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας – Έρχονται χιόνια και στην Αττική

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κατακόρυφη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ πτώση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ της θερμοκρασίας – Έρχονται ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ χιόνια και ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στην Αττική”

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας – Έρχονται χιόνια και στην Αττική ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Ηλιοφάνεια επικρατεί σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αυξημένες νεφώσεις μόνο στην Κρήτη. Ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως έρχεται νέο, δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα.

5d3abe640c3979f86ffcc7bac74c94c1 XL

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με τον μετεωρολόγο κ. Τάσο Αρνιακό και σύμφωνα με εκείνον αν και είναι νωρίς σύμφωνα με τα έως τα έως τώρα προγνωστικά το νέο κύμα κακοκαιρίας θα έρθει στη χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη.

arniakos1 0

Βασικό χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η σημαντική πτώση του υδραργύρου.

ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ

download 15

Χιονοπτώσεις σύμφωνα με τις προβλέψεις θα σημειωθούν στα κεντρικά, νότια ηπειρωτικά ακόμα και στα νησιά. Όσον αφορά την Αττική πιθανόν να χιονίσει και στην Πάρνηθα.

Χαρακτηριστικό και του δεύτερου κύματος κακοκαιρίας θα είναι και οι θυελλώδεις βοριάδες κυρίως στο Αιγαίο.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η 13χρονη που ξεψύχησε εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι

Τραγωδία στη Θεσ/νίκη: Νεκρή 13χρονη εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι

<a href="http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/376906/mia-nekrΆργος: Οι πρώτες εικόνες από το υπόγειο που πνίγηκε η γυναίκαγυναίκα

Έρχεται χιονιάς από την Τρίτη – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

 

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/378488/katakoryfi-ptosi-tis-thermokrasias—erhontai-hionia-kai-stin-attiki




ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply