Πρωινό mou Πρωινό mou Ρόδο ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ «Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας μύθος»

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Χθες το πρωί «έφυγε» από τη ζωή ο Νίκος Φώσκολος που με τα έργα του σημάδεψε την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Μία μέρα μετά, πετρα τοιχου η……

«Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας μύθος» ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Η Κάτια Δανδουλάκη μιλά για το φίλο της

Χθες το πρωί «έφυγε» από τη ζωή ο Νίκος Φώσκολος που με τα έργα του σημάδεψε την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Μία μέρα μετά, σκαλεσ εξωτερικου χωρου η φίλη και πρώην συνεργάτης του, Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για εκείνον, Σκεπή έτσι όπως τον γνώρισε η ίδια.

«Ήταν χείμαρρος, καταρράκτης ιδεών. Αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η αγάπη για τους συνεργάτες του. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν πώς θα τους νταντέψει. Τους ενθάρρυνε, τους προωθούσε. Κάτι σπάνιο που τώρα πια δεν συμβαίνει και καθόλου. Ήταν ένας μύθος. Εγώ στη ζωή μου είχα την τύχη να δουλέψω με τους μύθους του αιώνα.

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν οικογενειάρχης, απομονωμένος από τον πολύ κόσμο. Έλεγε ιστορίες και είχε πολύ χιούμορ, επενδυση τοιχου με πετρα αλλά σπάνια μπορούσε να το εκφράσει στα έργα του γιατί έγραφε κυρίως δραματικά και δικαστικά. Είχε πολλή τρυφερότητα μέσα του. Ήταν ένα πλάσμα που σφράγισε την τηλεοπτική ζωή. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που έγραφε δύο σίριαλ ταυτόχρονα με σαράντα μικρές ιστορίες το καθένα. Τον θυμόμαστε και εκείνος είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Είναι μέσα στους αγγέλους», είπε η ηθοποιός σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό mou».

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, επενδυση τζακιων με πετρα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, πατηματα κηπου προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.grΗ Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, πλακακι πετρα εξωτερικου χωρου καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, Σκεπή έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», σκεπη κοστος που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/602397/o-nikos-foskolos-itan-enas-muthos/




ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply