ΜΕΙΚ ΑΠ Για το επερχόμενο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ Βόιτσεχ Σέζνι έδειξε την αυτοπεποίθηση που κυριαρχεί στο στρατόπεδο των……

«Η τέλεια βδομάδα με νίκη στο Μάντσεστερ» ΜΕΙΚ ΑΠ Σέζνι: Είμαστε σίγουροι για του εαυτούς μας κι ανυπομονούμε για τον αγώνα
Γ ΒόλοΒόλους» ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ Βόιτσεχ Σέζνι έδειξε την αυτοπεποίθηση που κυριαρχεί στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων» λέγοντας: «Ανυπομονούμε για τη Κυριακή και θα προσπαθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε ώστε να κάνουμε αυτήν την εβδομάδα τέλεια για μας».
Αυτή η βδομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά για την Άρσεναλ με τη νίκη εναντίον της Λίβερπουλ με 2-0 που την απέσπασε 5 βαθμούς από τους διώκτες της στην Premier League και συνεχίστηκε με τη νίκη με 1-0 στην Βεστφαλία εναντίον της Ντόρτμουντ κι ελπίζουν να κλείσει με νίκη στο «Old Traf Ford».
Στη συνέχεια ο Πολωνός πορτιέρο των «κανονιέρηδων» προσέθεσε: παρακολουθηση κινητου «Έχουμε κάνει δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς χωρίς να δεχτούμε γκολ με δύο πολύ δύσκολους αντιπάλους. Η νίκη μας απέναντί στην Μπορούσια έγινε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της ευρώπης»
Κλείνοντας ο Σέζνι δήλωσε: « Θα ήταν φανταστικό να κερδίζαμε εννέα βαθμούς σε αυτά τα τρία παιχνίδια, όταν μάλιστα ο περισσότερος κόσμος δεν περίμενε από εμάς να το πετύχουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη στιγμή για μας για να πάμε στο «Old Traf Ford». Είμαστε σίγουροι για του εαυτούς μας και διασκεδάζουμε πάρα πολύ με τον τρόπο που παίζουμε, κι έτσι ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα».
Πηγή: Sport-fm.gr
ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!
Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!
Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, παρακολουθηση κινητου μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.
Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, παρακολουθηση κινητου καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.
Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!


Αν και ο ίδιος, παρακολουθηση κινητου όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.
Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, παρακολουθηση κινητου για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.
Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

Βήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό
Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του
Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, είναι το Μονακό.
Ωστόσο, παρακολουθηση κινητου το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, παρακολουθηση κινητου ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Μισέλ Ροζέ.
«Επιθυμούμε, για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», πρόσθεσε.
Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.
Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.
Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: παρακολουθηση κινητου «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.
ΜΕΙΚ ΑΠ
source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/605599/i-teleia-vdomada-me-niki-sto-madsester/
ΜΕΙΚ ΑΠ…
