ΜΕΙΚ ΑΠ Πρόκειται για τον 24χρονο Μουχάμουντ Ελμί Μουχιντίν που θεωρείται μέλος ένοπλης πολιτοφυλακής και κατηγορείται και για άλλα σοβαρά αδικήματα πέραν της διακίνησης ανθρώπων, παρακολουθηση κινητου περιλαμβανομένου του βιασμού…”

Συνελήφθη Σομαλός ύποπτος για το τραγικό ναυάγιο στη Λαμπεντούζα ΜΕΙΚ ΑΠ
Πρόκειται για τον 24χρονο Μουχάμουντ Ελμί Μουχιντίν που θεωρείται μέλος ένοπλης πολιτοφυλακής και κατηγορείται και για άλλα σοβαρά αδικήματα πέραν της διακίνησης ανθρώπων, περιλαμβανομένου του βιασμού
Συνελήφθη ένας 24χρονος Σομαλός, ο οποίος θεωρείται ότι ανήκε στο κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων που ευθύνεται για το ναυάγιο τον περασμένο μήνα στην Λαμπεντούζα με τους 366 νεκρούς, ανακοίνωσαν σήμερα οι ιταλικές αρχές.
Το ναυάγιο της 3ης Οκτωβρίου ήταν μία από τις χειρότερες ναυτικές τραγωδίες στην πρόσφατη ευρωπαϊκή ιστορία.
Ο Μουχάμουντ Ελμί Μουχιντίν θεωρείται μέλος ένοπλης πολιτοφυλακής και κατηγορείται και για άλλα σοβαρά αδικήματα πέραν της διακίνησης ανθρώπων, περιλαμβανομένου του βιασμού, της υποκίνησης σε παράνομη μετανάστευση, της απ αγωγής και της συμμετοχής σε οργανωμένο έγκλημα.
“Απ΄ό,τι οι επιζήσαντες του ναυαγίου της 3ης Οκτωβρίου μας είπαν, παρακολουθηση κινητου μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες (επιβάτες) βιάστηκαν από μέλη της εγκληματικής συμμορίας που εμπλέκονται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών», παρακολουθηση κινητου δήλωσε στους δημοσιογράφους ΑστυνομίαΑστυνομίας του Αγκριτζέντο της Σικελίας.
Οι γυναίκες φέρεται ότι βιάστηκαν ενώ βρίσκονταν σε κέντρο κράτησης στη Λιβύη προτού ξεκινήσουν το ταξίδι τους.
Επιζήσαντες είπαν επίσης στις ιταλικές αρχές ότι ξυλοκοπήθηκαν και υπέστησαν βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ.
Ο Μουχιντίν συνελήφθη όταν τον αναγνώρισαν μετανάστες στην Λαμπεντούζα κι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Κατά την ίδια επιχείρηση η Αστυνομία συνέλαβε έναν άλλον ύποπτο για παράνομη διακίνηση ανθρώπων. Πρόκειται για έναν 47χρονο Παλαιστίνιο ονόματι Ατούρ Αμπνταλμενέμ, παρακολουθηση κινητου ο οποίος κατηγορείται ότι μετέφερε στο νησί μία ομάδα Σύρων.
ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Σοκ στην Κρήτη: παρακολουθηση κινητου Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα
Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, παρακολουθηση κινητου διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, παρακολουθηση κινητου αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, παρακολουθηση κινητου αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Πηγή: παρακολουθηση κινητου Flashnews.grΜΕΙΚ ΑΠ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου
Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της
Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, παρακολουθηση κινητου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.
Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.
Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.




ΜΕΙΚ ΑΠ
source: http://www.protothema.gr/world/article/326641/sunelifthi-somalos-upoptos-gia-to-tragiko-nauagio-sti-labedouza/
ΜΕΙΚ ΑΠ…
