Ευρώπη πρωτάθλημα Ευρώπη ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ «Εξαιρετικός ο Σπανούλης αλλά δεν είναι μόνο αυτός…»

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Αναγνωρίζει μεν την αξία του Βασίλη Σπανούλη, αλλά ο Τέιλορ Ρότσεστι της Σιένας γνωρίζει καλά πως δεν είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού όλη η……

«Εξαιρετικός ο Σπανούλης αλλά δεν είναι μόνο αυτός…» ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Τέιλορ Ρότσεστι: Ο Ολυμπιακός διαθέ ΤΕΙ μια πραγματικά σπουδαία ομάδα

Αναγνωρίζει μεν την αξία του Βασίλη Σπανούλη, αλλά ο Τέιλορ Ρότσεστι της Σιένας γνωρίζει καλά πως δεν είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού όλη η ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός διαθέ ΤΕΙ μια πραγματικά σπουδαία ομάδα. Όποιος κι αν είναι στο παρκέ, πάντα βρίσκουν τρόπο να επιβάλουν το παιχνίδι τους. Εμείς για να τους αντιμετωπίσουμε θα πρέπει να παίξουμε καλά σαν ομάδα», ανέφερε ο 28χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: «Ο Σπανούλης είναι εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να επιτεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά πρέπει να περιορίσουμε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο σε εκείνον, αφού όλοι οι παίκτες είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά και να παρασύρουν και τους υπόλοιπους».

Όσο για την ετοιμότητα της δικής του ομάδας, ο Αμερικανός με διαβατήριο από το Μαυροβούνιο άσος είπε: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις τη μετάβαση από το πρωτάθλημα στην Ευρωλίγκα, πετρινη σκεπη γιατί πάντα υπάρχει ενθουσιασμός για τα ευρωπαϊκά ματς, πόσω μάλλον από τη στιγμή που παίζουμε με τους πρωταθλητές ευρώπης. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να αποδείξουμε πως αξίζουμε να είμαστε στην Ευρωλίγκα. Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από τον αγώνα της Παρασκευής».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Βήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, επενδυση τοιχου με πετρα τιμες προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, είναι το Μονακό.

Ωστόσο, ακανονιστη πετρα τιμες το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», πετρα σε εξωτερικο τοιχο πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, σκεπεσ σπιτιων τιμεσ την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Και η ΔΟΕ θέλει… το Γερμανό της

Τον πρόεδρο της γερμανικής ολυμπιακής επιτ ροπής, Τόμας Μπαχ, επέλεξαν οι «αθάνατοι» για διάδοχο του Ζακ Ρογκ

Τον 59χρονο πρόεδρο της γερμανικής ολυμπιακής επιτ ροπής, Τόμας Μπαχ, σκαπιτσαριστο επέλεξαν οι «αθάνατοι» της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτ ροπής για διάδοχο του Ζακ Ρογκ στην προεδρία της ΔΟΕ.

Ο Μπαχ, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 ανακηρύχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο ομαδικό της ξιφασκίας, στοκ πλακακια ήταν το μεγάλο φαβορί ανάμεσα στους έξι συνυποψήφιους του για τη θέση του 71χρονου Ρογκ.

Σε δηλώσεις του πριν την ψηφοφορία ο Μπαχ είχε πει ότι η πρώτη προτεραιότητά του σε περίπτωση εκλογής ήταν να η ομαλή διεξαγωγή των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι το 2014.

Συνυποψήφιοι του Μπαχ ήταν ο Σερ Μιάνγκ από τη Σιγκαπούρη, ο Γου Τσινγκ Κούο από την Ταιβάν, ο Ρίτσαρντ Κάριον από το Πουέρτο Ρίκο, επενδυση τοιχου με πετρα εσωτερικου χωρου ο Σεργκέι Μπούμπκα από την Ουκρανία και ο Ελβετός, Ντένις Όσβαλντ.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/605546/exairetikos-o-spanoulis-alla-den-einai-mono-autos/




ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply