ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα βύθισε στο πένθος τη Βιγιαρεάλ και το ισπανικό ποδόσφαιρο……
Θρήνος στη Βιγιαρεάλ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ένας 10χρονος των ακαδημιών του συλλόγου μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πατέρα του
Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα βύθισε στο πένθος τη Βιγιαρεάλ και το ισπανικό ποδόσφαιρο.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ένας 10χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών του συλλόγου δολοφονήθηκε απ’ τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος σκότωσε επίσης και τη σύζυγό του, πριν αυτοκτονήσει πέφτοντας απ’ την ταράτσα του διαμερίσματός τους.
Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, η Βιγιαρεάλ εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: πατωμα εξωτερικου χωρου τιμες «Η Βιγιαρεάλ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Χόρχε Μονθονίς Σεμπέρε, ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ομάδας. Επίσης, ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια αυτή τη δύσκολη στιγμή στους συγγενείς και τους φίλους του νεαρού παίκτη».
Ως δείγμα σεβασμού και πένθους, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και οι υπάλληλοι της Βιγιαρεάλ τήρησαν ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, χτισιμο εξωτερικου τοιχου ενώ το ίδιο θα γίνει και πριν το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Χετάφε στο «Μαδριγάλ».
Πηγή: sport-fm.gr
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΔΟΕ: διαμορφωση κηπου με βοτσαλα Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες
Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης
Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, στοκ πλακακια ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.
Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, μαρμαρινα τραπεζια κηπου αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».
Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.
Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, σκεπη κοστος ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.
Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Γερμανία: Συνελήφθη ακροδεξιός που σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις
Έρευνες στα σπίτια κι άλλων υπόπτων που εμπλέκονται σε επιθέσεις εναντίον αντιεξουσιαστών
Στη σύλληψη ενός 23χρονου δεξιού εξτρεμιστή, που φέρεται να σχεδίαζε επίθεση εναντίον πολιτικών του αντιπάλων, πυροδοτώντας μία βόμβα που θα ήταν κατασκευασμένη από αεροπλανάκι-μινιατούρα, ζωσμένο με εκρηκτικά, πλακακι πετρα εξωτερικου χωρου προχώρησε η γερμανική Αστυνομία.
Ο συλληφθείς κατηγορείται πως υποκίνησε έναν άλλον άνδρα, 42 ετών, να κατασκευάσει τον εκρηκτικό μηχανισμό, όπως ανακοίνωσαν η Αστυνομία και η εισαγγελία της Στουτγάρδης. Ο άνδρας που συνελήφθη είχε συμμετάσχει στη διαδήλωση της αντιμεταναστευτικής ομάδας Die Rechte στις 31 Αυγούστου, κατά την διάρκεια της οποίας είχε πετάξει κροτίδες εναντίον ομάδας αντιεξουσιαστών που πραγματοποιούσαν αντιδιαδήλωση, προκαλώντας τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες σε βάρος δύο ακόμη υπόπτων, 22 και 24 ετών, που φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση. Έρευνες έχουν γίνει στα σπίτια τους, που βρίσκονται στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρ Τεμβέργης.
Εξάλλου η Αστυνομία βρήκε εκρηκτικά υλικά, χημικά προϊόντα και πολλά αεροπλάνα μινιατούρες στο σπίτι του 42χρονου άνδρα, που είναι γνωστός στον χώρο της άκρας δεξιάς. Ο άνδρας αυτός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ
source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/601048/thrinos-sti-vigiareal/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…
