ΜΕΙΚ ΑΠ παρακολουθηση κινητου παρακολουθηση κινητου Αντίθετα δώδεκα άλλες ευρωπαϊκές παρακολουθηση κινητου χώρες, παρακολουθηση κινητου ορισμένες από τις οποίες συχνά εμφανίζονται παρακολουθηση κινητου και ως «κατήγοροι» της Ελλάδας παρακολουθηση κινητου παρακολουθηση κινητου παρακολουθηση κινητου βρίσκονται στη λίστα…”

Γ. Σούρλας: Η Ελλάδα δεν ανήκει στους «φορολογικούς παραδείσους» της διαφθοράς ΜΕΙΚ ΑΠ
Αντίθετα δώδεκα άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ορισμένες από τις ΕλλάδαΕλλάδας βρίσκονται στη λίστα
«Ας σταματήσουν πλέον να παριστάνουν τους κατήγορους σε χώρες, στην επικρά ΤΕΙα των οποίων δρουν κέντρα διαφθοράς που ξεπλένουν χρήματα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Διεθνές Δίκτυο, και τα οποία προέρχονται ακόμη και από το οργανωμένο έγκλημα».
<bΥπουργείου ΔικαιοσύνηΔικαιοσύνης Γιώργου Σούρλα σε όσους μέμφονται την Ελλάδα για εκτεταμένη διαφθορά και παρα οικονομία.
Η απάντηση αυτή δόθηκε στο διεθνές Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, το οποίο ανακοίνωσε τη λίστα των 82 χωρών «φορολογικών παραδείσων» και κέντρων παρα οικονομίας.
Από την λίστα αυτή του Δικτύου προκύπ ΤΕΙ ότι η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται, σε αντίθεση με δώδεκα άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ορισμένες από τις ΕλλάδαΕλλάδας, επισημαίνει ο κ. Σούρλας.
Πάντως, σημειώνει ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας, ότι ιδιαίτερα «αξιοσημείωτη είναι η επισήμανση του Διεθνούς Δικτύου ότι η Ελλάδα «γονάτισε» οικονομικά από την φοροαποφυγή και φοροδιαφυγή μέσω offshore εταιρειών που έχουν την έδρα τους στους «φορολογικούς παραδείσους» και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα».
Στην ανακοίνωσή του καταλήγει ο κ. Σούρλας, ότι «για την αντιμετώπιση του προβλήματος της αποφυγής φορολόγησης που επιτυγχάνεται με τριγωνικές συναλλαγές, μέσω offshore εταιρειών, δίνει τον αγώνα της η γενική γραμματεία Διαφάνειας».
ΜΕΙΚ ΑΠ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή
Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΜΕΙΚ ΑΠ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της
Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.
Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.
Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.


ΜΕΙΚ ΑΠ
source: http://www.protothema.gr/greece/article/326674/g-sourlas-i-ellada-den-anikei-stous-forologikous-paradeisous-tis-diafthoras/
ΜΕΙΚ ΑΠ…
