φακούς επαφής φακούς επαφής φακούς επαφής ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ – Woman – Ομορφιά του… κουταλιού

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Woman – Ομορφιά του… κουταλιού ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Αν χρησιμοποιείς τα κουτάλια σου μόνο για να τρως τότε είσαι πολύ πίσω. Δες τρεις τρόπους χρήσεις των κουταλιών στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου.

1η χρήση

Πάρε δύο κουτάλια του γλυκού και βάλε τα στην κατάψυξη για μία νύχτα. Μόλις ξυπνήσεις πάρε τα και βάλε τα στα μάτια σου από τη μεριά του βαθουλώματος μέχρι να σταματήσουν να είναι κρύα. Με αυτό τον τρόπο καταπολεμάς τα πρησμένα μάτια που συνήθως έχεις μετά τον ύπνο.

2η χρήση

Πάρε ένα κουτάλι του γλυκού και κράτησέ το από την άκρη του (από την πάνω άκρη του). Προσπάθησε να κάνεις με αυτό τις βλεφαρίδες σου να πάνε προς τα πάνω (λειτουργεί σαν το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων που χρησιμοποιούμε για να γυρίζουμε τις βλεφαρίδες μας). Έπειτα άπλωσε κανονικά μάσκαρα και θα δεις ότι θα είναι πιο γυριστές από ότι άλλες φορές.

3η χρήση

Θέλεις να φτιάξεις κραγιόν από την αγαπημένη σου σκιά; Πάρε λίγη από τη σκιά σου και βάλε τη στο κουτάλι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ πάρε και λίγη βαζελίνη (όσο ένα φασόλι) και βάλε την και αυτή στο κουτάλι. Πάρε έναν αναπτήρα και ζέστανε το κουτάλι από κάτω μέχρι να λιώσουν τα δύο υλικά. Μόλις λιώσουν βάλε τα για παράδειγμα στη θήκη που αποθηκεύεις τους φακούς επαφής σου (ή όπου αλλού νομίζεις) και άφησε το μείγμα να κρυώσει. Το νέο σου κραγιόν είναι έτοιμο.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Aλλάξτε χρώμα ματιών σε…15 λεπτά!

Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, πρόκειται για ένα τεχνητό εμφύτευμα ίριδας που κάνει θαύματαΒαρεθήκατε το χρώμα των ματιών σας και δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστούς φακούς επαφής;

Μία είναι η λύση. Σε 15 λεπτά, τα καστανά μάτια γίνονται πράσινα χάρη σε μία επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζεται ήδη σε κλινικές των ΗΠΑ και διασφαλίζει μόνιμη αλλαγή στο χώμα των οφθαλμών.

Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, πρόκειται για ένα τεχνητό εμφύτευμα ίριδας που κάνει θαύματα.

Οι γιατροί εισάγουν ένα μικροσκοπικό εμφύτευμα από σιλικόνη στον κάθε οφθαλμό για να αλλάξουν την «όψη» της ίριδας.  Η μέθοδος αυτή ενδείκνυται σε όσουν έχουν ετεροχρωμία,  μια κατάσταση κατά την οποία υπάρχει διαφορά στο χρώμα της ίριδας κάθε ματιού ή σε κομμάτι του ίδιου ματιού. Επιπλέον, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για την αποκατάσταση της όρασης. Με τοπική αναισθησία, οι γιατροί τοποθετούν το εμφύτευμα στους οφθαλμούς, το υλικό του οποίου – η σιλικόνη- βοηθά στο να παίρνει εύκολα σχήμα και θέση στο μάτι.

Η εταιρεία που το ανέπτυξε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ η BrightOcular, επισημαίνει ότι το εμφύτευμα δεν επηρεάζει τη μυωπία ή την πρεσβυωπία. γεγονός που σημαίνει ότι, τα άτομα που πρέπει να φοράνε γυαλιά, θα συνεχίσουν  να τα φορούν ακόμα και μετά το πέρας της επέμβασης. Η εταιρεία έσπευσε επίσης να τονίσει πως τα εμφυτεύματα δεν είναι ενοχλητικά στο μάτι , ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ακόμα όμως και για όσους αισθανθούν άβολα, οι γιατροί μπορούν εύκολα να τα απομακρύνουν.

Για την πλήρη αποκατάσταση των ασθενών απαιτούνται περίπου δύο μήνες. Για ένα μεγάλο διάστημα όσοι υποβάλλονται στην επέμβαση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δε θα πρέπει να οδηγούν αλλά και ούτε να σηκώνουν βάρος.

Σύμφωνα με τη βρετανική Εφημερίδα «Daily Mail», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ o καθηγητής Κένεθ Ρόζενταλ από το Island Eye Surgicentre στο Λονγk Άιλαντ της Νέας Υόρκης,  δηλώνει ότι με την μέθοδο αυτή δεν έχει καταγραφεί, μέχρι στιγμής, κάποια επιπλοκή ή παρενέργεια. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι το εμφύτευμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για αισθητικούς λόγους  αλλά και για την θεραπεία σοβαρών παθήσεων.  

Και για τα δύο μάτια η επέμβαση διαρκεί μισή ώρα.

Όσο για το κόστος της, οι γιατροί τηρούν σιγή ιχθύος…

    

        

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Εξαφάνιση ανήλικης στη Βέροια

Έκκληση για βοήθεια

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές Αρχές για την εξαφάνιση της 16χρονηςΡαφαέλας-Αγάπης Τύπου από την Βέροια Ημαθίας στις 3 Δεκεμβρίου.

Την ώρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρο καρό μπουφάν, τζιν παντελόνι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γαλάζια μπλούζα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μπότες καφέ με γούνα και ενδεχομένως να φορά φακούς επαφής πράσινου χρώματος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα παιδιά (116 000) και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=281997&catID=68

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply