διάστημα πρωτάθλημα ποδόσφαιρο ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Στο Αφγανιστάν ο Κάμερον

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον μετέβη σήμερα αιφνιδιαστικά στο Αφγανιστάν για να επισκεφθεί τα βρετανικά στρατεύματα που βρίσκονται……

Στο Αφγανιστάν ο Κάμερον ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Επίσκεψη στα βρετανικά στρατεύματα από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον μετέβη σήμερα αιφνιδιαστικά στο Αφγανιστάν για να επισκεφθεί τα βρετανικά στρατεύματα που βρίσκονται εκεί ένα χρόνο πριν από την οριστική τους αποχώρηση, λατομεια πηλιου όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Ο Κάμερον, πετρα τιμες που συνοδευόταν από τον πρώην ποδοσφαιριστή Μάικλ Όουεν, πετρες επισκέφθηκε τους βρετανούς στρατιώτες στο στρατόπεδο Μπάστιον στην επαρχία Χελμάντ.

«Η μεγάλη αποχώρηση έχει ξεκινήσει. Βρισκόμαστε στο 2013 και έχω ήδη πει ότι δεν θα υπάρχουν μάχιμα (βρετανικά) στρατεύματα μετά το 2014. Δώσαμε αυτή την υπόσχεση και θα την κρατήσουμε (…). Το χρονοδιάγραμμα για την αποχώρηση των βρετανικών στρατευμάτων είναι ένα σχέδιο το οποίο θα τηρήσουμε», πετρες καρυστου υπογράμμισε ο βρετανός πρωθυπουργός στη διάρκεια της καθιερωμένης ενόψει των Χριστουγέννων επίσκεψής του στους βρετανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 5.200 βρετανοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν, από 9.000 που ήταν στην αρχή του έτους.

«Κατά τη γνώμη μου, η κινητήριος δύναμη της αποστολής ήταν να υπάρξει ένα βασικό επίπεδο ασφαλείας, ώστε (το Αφγανιστάν) να μην γίνει καταφύγιο τρομοκρατών», πετρες σημείωσε ο Κάμερον μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Αυτή είναι η αποστολή, σκεπές αυτή ήταν η αποστολή και πιστεύω ότι την έχουμε εκπληρώσει, οπότε τα στρατεύματά μας μπορούν να είναι περήφανα για όσα έχουν κάνει», πρόσθεσε.

Ο βρετανός πρωθυπουργός επισήμανε ότι είναι «πεπεισμένος» ότι η Ουάσινγκτον και η Καμπούλ θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους και να υπογράψουν τη διμερή συμφωνία ασφαλείας.

«Είναι προς το συμφέρον του Αφγανιστάν να υπάρχει μια βασική συμφωνία ώστε τα αμερικανικά και άλλα στρατεύματα να μπορέσουν να το βοηθήσουν στον τομέα της Ασφάλειας για όλο το διάστημα της μεταβατικής περιόδου και να προσφέρουν κάποια υποστήριξη στο μέλλον», υπογράμμισε ο Κάμερον.

«Είναι ξεκάθαρο ότι είναι προς το συμφέρον του Αφγανιστάν, πλακα καρυστου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, πετρες καρυστου τιμες οπότε είμαι πεπεισμένος ότι έπειτα από κάποιες συζητήσεις θα υπογραφεί μια συμφωνία», πετρες καρυστου κατέληξε.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του Ντέιβιντ Κάμερον στο Αφγανιστάν ανακοινώθηκε επίσης μια συνεργασία μεταξύ της Αγγλικής και της Αφγανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου παρουσία του Μάικλ Όουεν, πρώην διεθνή επιθετικού της Λίβερπουλ.

«Το ποδόσφαιρο έχει την τεράστια δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους και τα κράτη και καθώς φεύγουμε από το Αφγανιστάν δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τη χώρα. Θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε τις ένοπλες δυνάμεις της, πλακα καρυστου να υποστηρίζουμε την ανάπτυξή της, ενώ θα τη βοηθήσουμε να αποκτήσει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου», υπογράμμισε ο Κάμερον.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/621563/sto-afganistan-o-kameron/

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply