ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Όλα τα κτίρια του πανεπιστημίου Χάρβαρντ που είχαν εκκενωθεί νωρίτερα, μετά από προειδοποίηση ότι είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά……
Άνοιξαν και πάλι όλα τα κτίρια του Χάρβαρντ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Είχαν εκκενωθεί μετά από προειδοποίηση για τοποθέτηση εκρηκτικών
Όλα τα κτίρια του πανεπιστημίου Χάρβαρντ που είχαν εκκενωθεί νωρίτερα, μετά από προειδοποίηση ότι είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά στις εγκαταστάσεις του, ξανάνοιξαν αφού ερευνήθηκαν από αστυνομικούς, χωρίς να βρεθεί τίποτα το ανησυχητικό.
Το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι τα τέσσερα κτίρια –ένας κοιτώνας και τρία κτίρια στα οποία στεγάζονται αίθουσες διδασκαλίας– επαναλειτουργούν μετά την έρευνα που διεξήγαγαν τοπικοί, πολι ΤΕΙακοί και ομοσπονδιακοί αστυνομικοί.
Λόγω της εκκένωσης ακυρώθηκαν οι τελικές εξετάσεις ορισμένων σχολών.
Όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα της Βοστόνης έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένου συναγερμού από τις 15 Απριλίου, επενδυση πετρα μετά τη βομβιστική επίθεση στον τερματισμό του Μαραθωνίου της πόλης όπου σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και άλλοι 264 τραυματίστηκαν.
Η Αστυνομία του πανεπιστημίου, η Αστυνομία του Κέμπριτζ και η πολι ΤΕΙακή Αστυνομία της Μασαχουσέτης, συμπεριλαμβανομένης και μιας ομάδας πυροτεχνουργών, έσπευσαν στο πανεπιστήμιο, απέκλεισαν τα κτίρια και απομάκρυναν τους φοιτητές.
Στο πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 1636, σπουδάζουν σήμερα 21.000 φοιτητές.
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Σοκ στην Κρήτη: σκεπές Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, Πρέκια διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, Πρέκια αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, Πέτρες Καρύστου προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, σκεπές και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, πετρες καρυστου ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Πηγή: Flashnews.gr
Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της
Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της ΤουρκίαςΣε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.
Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, Πέτρες Καρύστου κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.
Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.
πηγή: dailymail
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/621681/anoixan-kai-pali-ola-ta-ktiria-tou-harvard-/
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…
