σεφ ΠΡΟΠΟ ΠΡΟΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ «Μεγαθήριο ο Ολυμπιακός»

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Με δέος αντιμετωπίζουν στις τάξεις της Ζιέλονα Γκόρα τον Ολυμπιακό, εν όψει της μεταξύ τους συνάντησης την Πέμπτη (19:45) στο φινάλε της πρώτης φάσης της……

«Μεγαθήριο ο Ολυμπιακός» ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Μιχάιλο Ούβαλιν: Είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην πόλη μας

Με δέος αντιμετωπίζουν στις τάξεις της Ζιέλονα Γκόρα τον Ολυμπιακό, εν όψει της μεταξύ τους συνάντησης την Πέμπτη (19:45) στο φινάλε της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας. Πάντως οι Πολωνοί δηλώνουν έτοιμοι για μάχη.

«Κάναμε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Top 16. Πάντως είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα», πλακεσ καρυστου δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Πολωνίας, Μιχάιλο Ούβαλιν, και πρόσθεσε: «Τώρα αντιμετωπίζουμε για την τελευταία αγωνιστική τον Ολυμπιακό κι αυτό αποτελεί για μας μία επιβράβευση. Είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην πόλη μας. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πραγματικό μεγαθήριο. Θα είναι πολύ όμορφο να έρθουν σε αυτό το ματς όλοι οι φίλαθλοί μας. Είναι μοναδική ευκαιρία να δουν σταρ όπως ο Σπανούλης. Το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο και δεν θα κατέβουμε στον αγώνα με λευκή πετσέτα. Θα παλέψουμε και θα κάνουμε το παν για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λούκας Κόζαρεκ. «Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές ευρώπης και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσπαθήσουμε το σχεδόν ακατόρθωτο, να κερδίσουμε τον μεγάλο Ολυμπιακό. Είναι μια σπουδαία ομάδα και καθένας θα ήθελε να τους νικήσει. Κανείς δεν τα έχει καταφέρει φέτος. Εμείς θέλουμε να παλέψουμε και να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Ξέρουμε πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από το ΣΕΦ, αλλά ίσως αυτή τη φορά να είμαστε πιο τυχεροί».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, Πρέκια δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», πλακες καρυστου τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώΒήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, Σκεπή είναι το Μονακό.

Ωστόσο, πετρες το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, Πέτρες Καρύστου να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», Πρέκια υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/622653/megathirio-o-olubiakos/




ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply