αυτοκίνητο Google αυτοκίνητο ΜΕΙΚ ΑΠ Κρήτη: Ολλανδός κινδύνευσε να πνιγεί από την κακοκαιρία

απιστια – https://detectiv.gr/ATHENS-000026-APISTIA.html. ΜΕΙΚ απιστια ΑΠ απιστια Προσπάθησε απιστια απιστια να περάσει με το αυτοκίνητό του απιστια ρυάκι…”

Κρήτη: Ολλανδός κινδύνευσε να πνιγεί από την κακοκαιρία ΜΕΙΚ ΑΠ

Προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του ρυάκι

Δεν υπολόγισε σωστά τη στάθμη του νερού και λίγο έλειψε να πνιγεί. Ο λόγος για έναν 55χρονο Ολλανδό, μόνιμο κάτοικο Μακρύ Γιαλού, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο μετά τις 18:30 προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του ρυάκι που υπάρχει στην περιοχή «Καλαμοκανιάς».

Ωστόσο, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή και της φουσκοθαλασσιάς, το ρυάκι έγινε ποτάμι, και μετέτρεψε το αυτοκίνητο σε… βάρκα.

Διαβάστε περισσότερα από το cretalive.gr εδώ

ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/326109/kriti-ollandos-kinduneuse-na-pnigei-apo-tin-kakokairia/




ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply