δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Προς τα κάτω αναθεωρεί τις εκτιμήσεις της για την χρηματιστηριακή εικόνα της ΔΕΗ για το 2013 η Goldman Sachs, στον απόηχο της απόφασης της ΡΑΕ……

Goldman Sachs: Μειωμένα τα κέρδη της ΔΕΗ λόγω Αλουμίνιον δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος Άμεσες επιπτώσεις στη χρηματιστηριακή εικόνα της Επιχείρησης από την απόφαση της ΡΑΕ
Προς τα κάτω αναθεωρεί τις εκτιμήσεις της για την χρηματιστηριακή εικόνα της ΔΕΗ για το 2013 η Goldman Sachs, στον απόηχο της απόφασης της ΡΑΕ υπέρ της Αλουμίνιον της Ελλάδος, η οποία υποχρεώνει τη ΔΕΗ να πωλεί με ζημία, δικηγοροι βολοσ κάτω του κόστους.
Η Goldman Sachs με σημερινή έκθεσή της διαπιστώνει άμεσες επιπτώσεις στη χρηματιστηριακή εικόνα της ΔΕΗ αλλά και στην αξιολόγηση αναλυτών και οίκων, επικαλούμενη το αποτέλεσμα της διαιτησίας, περιορίζοντας τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη της ΔΕΗ κατά 29-90 εκατ. ευρώ, ενώ συμπεριλαμβανομένου του claw back από τα κέρδη της περιόδου Ιουλίου 2010-Δεκεμβρίου 2012, η εκτίμηση για τα καθαρά κέρδη το 2013 είναι συνολικά μειωμένη κατά 117 εκατ. ευρώ, στα -70 εκατ. ευρώ.
Όπως αναφέρει ο οίκος, οι προβλέψεις για το 2014 παραμένουν αμετάβλητες, καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα τιμολόγια της ΔΕΗ, ενώ δεν είναι και γνωστό το ύψος της τιμής που θα πληρώσει η Αλουμίνιον από το 2014 και μετά. Ωστόσο, οι συντάκτες της έκθεσης υποστηρίζουν ότι αν η τιμή αυτή παραμείνει στα 40,7 ευρώ ανά MWh, Δικηγοροι εργατολογοι βολου τότε τα κέρδη της ΔΕΗ θα μειωθούν κατά 30 εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά την τιμή-στόχο για τη μετοχή, η Goldman Sachs τη διατηρεί αμετάβλητη στα 10,2 ευρώ.
δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες
Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης
Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.
Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, Δικηγοροι δημου βολου όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, δικηγοροι βολος καρακωστα ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».
Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.
Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, Δικηγοροι εργατολογοι βολου ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.
Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.Πρωτογενές πλεόνασμα 1,5 δισ. ή 0,8% του ΑΕΠ
Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,5 δισ. ευρώ ή 0,8% του ΑΕΠ εμφανίζει ο κρατικός προϋπολογισμός το 8μηνο εφέτος, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με τον υπουργό αναπληρωτή Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, «καθιστά όλο και πιο εφικτό τον στόχο της επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος στη Γενική κυβέρνηση, στο τέλος του έτους».
Το αποτέλεσμα αυτό, μάλιστα, προκύπ ΤΕΙ χωρίς τον υπολογισμό της μεταφοράς των εσόδων από τα ελληνικά ομόλογα που κατέχουν οι Κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης και τα οποία ανέρχονται σε 1,5 δισ. ευρώ.
Ειδικά δε για τον Αύγουστο, το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε σε 367 εκατ. ευρώ.
Πάντως, και ενώ οι πρωτογενείς δαπάνες περιορίστηκαν κατά 6,4% έναντι του στόχου, στα φορολογικά έσοδα παραμένει «τρύπα», την οποία ο κ. Σταϊκούρας προσδιορίζει σε 713 εκατ. ευρώ.
Επισημαίνοντας, όμως, ότι η υστέρηση αυτή μπορεί να καλυφθεί τους επόμενους μήνες, με την πληρωμή των φόρων εισοδήματος και του ΦΑΠ.
«Τσεκούρι» έχει πέσει στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), οι δαπάνες για το οποίο είναι στο 8μηνο μειωμένες κατά 71 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με πέρυσι (2,544 δισ. ευρώ έναντι 2,615 δισ. ευρώ) και κατά 1,306 δισ. ευρώ σε σχέση με τον στόχο. Αν και, σύμφωνα με τον υπουργό αναπληρωτή, το τελευταίο δίμηνο υπάρχει σταδιακή ενίσχυση των δαπανών του ΠΔΕ.
Όπως επισήμανε ο κ. Σταϊκούρας, εξακολουθούν να υπάρχουν κίνδυνοι στη δημοσιονομική διαχείριση, Δικηγοροι βολου οι οποίοι προσδιορίζονται κυρίως στους τομείς των ασφαλιστικών ταμείων (πρόσθετες ανάγκες ενίσχυσης) και στις δράσεις για την υγεία. Για τον συγκεκριμένο λόγο, έως τώρα χρησιμοποιείται με εξαιρετική φειδώ το αποθεματικό της χώρας (έχει δαπανηθεί μόνον 328 εκατ. ευρώ ή το 30% από το συνολικό 1,1 δισ. ευρώ).

Τα προσωρινά στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου
1.Το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε στα περίπου 3 δισ. ευρώ ή 1,6% του ΑΕΠ κατά το οκτάμηνο. Μόνο τον Αύγουστο το πρωτογενές πλεόνασμα ήταν 367 εκατ. ευρώ. Το οκτάμηνο του 2012 υπήρξε πρωτογενές έλλειμμα 1,4 δισ. ευρώ ή 0,7% του ΑΕΠ. Ο στόχος του προϋπολογισμού, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ), ήταν για πρωτογενές έλλειμμα 2,5 δισ. ευρώ.
2. Το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού μειώθηκε και διαμορφώθηκε σε 2,4 δισ. ευρώ (ο στόχος ήταν για έλλειμμα 7,8 δισ. ευρώ). Την αντίστοιχη περίοδο του 2012 το έλλειμμα ήταν 12,5 δισ. ευρώ. Το έλλειμμα κατά το οκτάμηνο του 2013, μειώθηκε στο 1,3% του ΑΕΠ, από 6,5% του ΑΕΠ που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2012
3. Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 34.943 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1.956 εκατ. ευρώ ή 5,9% έναντι του στόχου του οκταμήνου 2013 (32.987 εκατ. ευρώ).
Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 30.964 εκατ. ευρώ, 1.157 εκατ. ευρώ ή 3,9%, υψηλότερα έναντι του στόχου του οκταμήνου (29.807 εκατ. ευρώ).
Η καλή πορεία των εσόδων συνεχίστηκε και τον Αύγουστο με τους έμμεσους φόρους να υπερβαίνουν το μηνιαίο στόχο κατά 494 εκατ. ευρώ ή 26,5%. Η καλή πορεία των έμμεσων φόρων υπερκάλυψε την αρνητική απόκλιση των άμεσων φόρων οι οποίοι υστέρησαν κατά 158 εκατ. ευρώ και ανήλθαν σε 1.677 εκατ. ευρώ, έναντι στόχου 1.835 εκατ. ευρώ.
Και τον Αύγουστο συνεχίστηκε η μεταφορά αποδόσεων από τη διακράτηση ελληνικών ομολόγων του στα χαρτοφυλάκια των Κεντρικών Τραπεζών της ευρωζώνης (ANFA’s – πληρωμές από Πορτογαλία και Βέλγιο).
Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, η υστέρηση που εξακολουθεί να υφίσταται στα φορολογικά έσοδα, αποδίδεται αποκλειστικά πλέον στους φόρους εισοδήματος και τους φόρους παρελθόντων οικονομικών ετών, λόγω των παρατάσεων στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και την καθυστέρηση είσπραξης των φόρων ακίνητης περιουσίας (ΦΑΠ 2011- 2012).
Τα έσοδα προ επιστροφών φόρων ανήλθαν σε 32 δισ. ευρώ, περίπου 500 εκατ. ευρώ υψηλότερα από το στόχο που είχε τεθεί. Ειδικότερα, για τον Αύγουστο, δικηγοροι βολοσ τα έσοδα προ επιστροφών του Τακτικού Προϋπολογισμού ανήλθαν σε 4,3 δισ. ευρώ, δικηγοροι βολου αυξημένα κατά 400 εκατ. ευρώ ή κατά 10,2% έναντι του μηνιαίου στόχου.Ενώ, δικηγοροι βολος καρακωστα τα καθαρά έσοδα του Τακτικού Προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 4,1 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 421 εκατ. ευρώ ή κατά 11,4% έναντι του μηνιαίου στόχου.
Αναλυτικότερα, για τον Αύγουστο:
• Τα έσοδα από άμεσους φόρους παρουσίασαν υστέρηση κατά 158 εκατ. ευρώ ή 8,6% έναντι του μηνιαίου στόχου. Η υστέρηση αυτή αποδίδεται στα μειωμένα έσοδα από το φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, λόγω των παρατάσεων που έχουν δοθεί στην υποβολή και, συνεπώς, στην εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων, καθώς και στα έσοδα από άμεσους φόρους παρελθόντων οικονομικών ετών λόγω της καθυστερημένης αποστολής του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας.
• Οι έμμεσοι φόροι είναι αυξημένοι κατά 494 εκατ. ευρώ ή κατά 26,5% έναντι του μηνιαίου στόχου. Για όλο το οκτάμηνο είναι 328 εκατ. ευρώ υψηλότεροι από τους στόχους. Μάλιστα, είναι υψηλότεροι κατά 15% σε σχέση ακόμα και με τον Αύγουστο του 2012, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα μετά τον Ιούλιο.
4. Οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθαν στα 37.384 εκατ. ευρώ και παρουσιάζονται μειωμένες κατά 3.435 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (40.820 εκατ. ευρώ). Ειδικότερα, οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 34.840 εκατ. ευρώ και είναι μειωμένες έναντι του στόχου κατά 2.130 εκατ. ευρώ, κυρίως λόγω της μείωσης των πρωτογενών δαπανών κατά 1.940 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (30.376 εκατ. ευρώ).
Οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού παρουσιάζονται μειωμένες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 κατά 8.131 εκατ. ευρώ ή σε ποσοστό 18,9%. Η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως στη μείωση του συνόλου των πρωτογενών δαπανών κατά 2.840 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 9,1% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012, καθώς και στη μείωση των τόκων κατά 5.707 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 51,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012.
Οι πρωτογενείς δαπάνες μειώθηκαν τόσο έναντι του στόχου όσο και έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2012. Διαμορφώθηκαν στα 28,4 δισ. ευρώ, 2,8 δισ. ευρώ ή 9,1% χαμηλότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2012, και 1,9 δισ. ευρώ ή 6,4% χαμηλότερα από τον στόχο που είχε τεθεί για το οκτάμηνο του έτους.
Και αυτό, παρά το γεγονός ότι εφέτος, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, χορηγήθηκε η έκτακτη παροχή των δικαστικών (104 εκατ. ευρώ), είναι αυξημένες οι δαπάνες περίθαλψης (15 εκατ. ευρώ), οι δαπάνες κάλυψης ελλειμμάτων των νοσοκομείων (53 εκατ. ευρώ), οι αποδόσεις προς την Ευρωπαϊκή Ένωση (112 εκατ. ευρώ) και οι επιδοτήσεις για την αγροτική ανάπτυξη (31 εκατ. ευρώ).
Επίσης, χορηγήθηκε επίδομα θέρμανσης (80 εκατ. ευρώ) και αυξήθηκαν οι λειτουργικές και λοιπές δαπάνες στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας αποφυγής δημιουργίας νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών (38 εκατ. ευρώ), ενώ ιδιαίτερα αυξημένες είναι και οι επιχορηγήσεις προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (264 εκατ. ευρώ).
5. Οι δαπάνες του ΠΔ) διαμορφώθηκαν στα 2,5 δισ. ευρώ, χαμηλότερες οριακά έναντι της περυσινής περιόδου και σημαντικά μειωμένες έναντι του στόχου. Ωστόσο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οι δαπάνες είναι αυξημένες κατά 40% και 28% έναντι των αντίστοιχων μηνών του 2012, αποτυπώνοντας τη σταδιακή ενίσχυση της τάσης απορρόφησης των επενδυτικών πόρων.
δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος
source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/605016/goldman-sachs-meiomena-ta-kerdi-tis-dei-logo-alouminion/
δικηγοροι βολου Δικηγοροι εργατολογοι βολου δικηγοροι διαζυγιων βολος…
