ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – https://spyro.com.gr/. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εξέλιξη κοντά στον ΟΠΑΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε κτίριο πίσω από τον ΟΠΑΠ, κοντά στο εμπορικό κέντρο City Gate. Στην περιοχή έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»
Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA
Τη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.
Ειδικότερα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.
Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Οριστική ρήξη Ολυμπιακού και ΟΠΑΠ
Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ δεν πορεύονται μαζί σε ό,τι ΕλλάδαΕλλάδας και μόνιμοι εκπρόσωποι της χώρας στο Champions League διαφωνούν κάθετα στις πρακτικές του Οργανισμού, σχετικά με τις χορηγίες στην ΑΕΚ.
Κατά κύριο λόγο, η εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον ΟΠΑΠ και η ταυτόχρονη παρουσία του στην ΑΕΚ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ δημιουργεί “σκιές” στα μάτια του Ολυμπιακού.
Παράλληλα, οι “ερυθρόλευκοι” νιώθου ΕλλάδαΕλλάδας στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μέσω του Champions League, όταν από τον Οργανισμό λαμβάνουν (όπως και άλλες ομάδες της Super League) χρήματα λιγότερα από εκείνα που λαμβάνει η ΑΕΚ, η οποία ως… ερασιτεχνικό σωματείο, βρίσκεται στη Γ’ Εθνική.
Στον Ολυμπιακό κρίνουν πως με τις κινήσεις στις οποίες προβαίνει ο Οργανισμός θέ ΤΕΙ σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Διαβάστε περισσότερα στο Woop.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ!
Διαβάστε ακόμη
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=281019&catID=3
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…
