επενδυσεις τζακιων – http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000375.%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B7%20%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%89%CE%BD.html. ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, πετρα για εξωτερικο τοιχο τιμες άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, επένδυση πέτρας εξωτερικού χώρου Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Υγεία – Το ξύλο κάνει επιθετικά τα παιδιά ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Το γνωμικό «η βία γεννά βία» επιβεβαιώνει μία νέα μελέτη που έδειξε ότι το έστω και περιστασιακό ξύλο όχι μόνο δεν συνετίζει τα παιδιά, αλλά τα κάνει πιο επιθετικά και ατίθασα.
Η μελέτη βασίσθηκε σε σχεδόν 1.900 παιδιά από 20 πόλεις των ΗΠΑ, πέτρα καρύστου τιμή τα οποία γεννήθηκαν την περίοδο 1998-2000.
Όσα από αυτά είχαν φάει ξύλο από τους γονείς τους στην ηλικία των 5 ετών, πετρινα τραπεζια εξωτερικου χωρου είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι επιθετικά και να μην σέβονται τους κανόνες όταν πήγαιναν στο δημοτικό.
Οι ερευνητές πήραν συνεντεύξεις από τους γονείς των παιδιών όταν αυτά ήταν 3 και 5 ετών, για να μάθουν εάν και πόσο συχνά χτυπούσαν τα παιδιά τους.
Όταν τα παιδιά είχαν ηλικία 9 ετών, οι ερευνητές πήραν πάλι συνεντεύξεις από τους γονείς των παιδιών, θέλοντας να μάθουν εάν αντιμετώπιζαν προβλήματα συμπεριφοράς στο σχολείο.
Υπέβαλλαν επίσης τα ίδια τα παιδιά σε τεστ γλωσσικών δεξιοτήτων.
Συνολικά το 57% των μητέρων και το 40% των πατέρων είπαν ότι είχαν δείρει τα παιδιά τους τουλάχιστον μία φορά όταν ήταν 3 ετών, πλακες δαπεδου εξωτερικου χωρου τιμες ενώ όταν τα παιδιά έγιναν 5 ετών τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 52% και 33%.
Στην ηλικία των 9 ετών, όσα παιδιά είχαν φάει ξύλο (είτε περιστασιακά είτε συστηματικά) από τους γονείς τους στα 5 τους χρόνια, αντιμετώπιζαν πολύ περισσότερα προβλήματα συμπεριφοράς και ήταν πιο επιθετικά.
Μάλιστα όσο συχνότερα έτρωγαν ξύλο, τόσο χειρότερα φέρονταν.
Τα ευρήματα αυτά δεν άλλαξαν όταν οι ερευνητές έλαβαν υπ’ όψιν όλους τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά των παιδιών (λ.χ. τα χαρακτηριστικά της οικογένειάς τους).
Η μελέτη έδειξε ακόμα πως τα παιδιά που συστηματικά έτρωγαν ξύλο στην ηλικία των 5 ετών, είχαν χαμηλότερες επιδόσεις και στα γλωσσικά τεστ.
Η μελέτη, πλακεσ πεζοδρομιου τιμες που πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του πανεπιστημίου Κολούμπια, στη Νέα Υόρκη, δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Pediatrics».
Οι ειδικοί λένε πως όταν ένας γονιός δέρνει το παιδί του για να το συνετίσει, ουσιαστικά του μαθαίνει ότι το ξύλο είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να λύνει τις διαφωνίες του κι εκείνο εφαρμόζει αυτή τη «διδαχή» στη ζωή του.
Ωστόσο πλείστες όσες μελέτες έχουν δείξει ότι το ξύλο και οι φωνές μόνο κακό κάνουν στα παιδιά και ότι οι συνέπειές τους τα ακολουθούν για μια ζωή.
ΠΗΓΗ: προκατασκευασμενο πετρινο σπιτι tanea.gr
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Βίντεο: πλακες εξωτερικου χωρου Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή
Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, πετρα για εξωτερικο χωρο ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, πετρα καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει. ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ζ του Βασίλη Βασιλικού και Θεατές του Μάριου Ποντίκα στις σκηνές του Εθνικού θεάτρου
Δύο παραστάσεις που
αγάπησε το ελληνικό κοινό γεμίζοντας
τις αίθουσες του Εθνικού θεάτρου, θα
παιχτούν για λίγες παραστάσεις αυτό το
φθινόπωρο.
Το Ζ, του Βασίλη Βασιλικού,
στην σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», από τις
20 Σεπ Τεμβρίου για 16 παραστάσεις.
Το θρυλικό μυθιστόρημα του
Βασίλη Βασιλικού που αναφέρεται
στα γεγονότα γύρω από τη δολοφονία του
Γρηγόρη Λαμπράκη την άνοιξη του 1963,
επανέρχεται μετά την περυσινή του
επιτυχία στη σκηνή του Εθνικού θεάτρου!
Ο διεθνούς φήμης βραβευμένος
συγγραφέας μας Βασίλης Βασιλικός
καταγράφει, σε ένα μίγμα δημοσιογραφικής
ακρίβειας και λογοτεχνικής μυθ ιστορίας,
τα κρίσιμα γεγονότα, από την άφιξη του
Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη
δικαστική έρευνα και τα πρώτα αποτελέσματά
της. Ένα εκρηκτικό υλικό σε μια παράσταση
που φωτίζει τον ψυχικό κόσμο των ηρώων
και την ιδεολογική στάση του ανθρώπου
που επιμένει να οραματίζεται έναν
ειρηνικό και δίκαιο κόσμο, χωρίς να
διστάζει μπροστά στον κίνδυνο και τις
απειλές.
Δραματουργική προσαρμογή– σκηνοθεσία: Έφη Θεοδώρου
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Μουσική: Νίκος Πλάτανος
Κίνηση: Ερμής Μαλκότσης
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Βοηθός σκηνοθέτη:Ασπασία – Μαρία Αλεξίου
Παίζουν: Θανάσης Δήμου,
Μαρία Κεχαγιόγλου, Γιάννης Κότσιφας,
Χριστίνα Μαξούρη, Κίτυ Παϊταζόγλου,
Γιάννος Περλέγκας, Χάρης Φραγκούλης,
Νικόλας Χανακούλας, Νίκος Χατζόπουλος
Πρώτη παράσταση:20/9/2013
Τελευταία παράσταση:6/10/2013
Θεατές, του ΜάριουΠοντίκα
Επί της Κεντρικής Σκηνής
Από τις 21 Σεπ Τεμβρίου για 20 παραστάσεις
Η παράσταση που επαναλαμβάνεται
για δεύτερη χρονιά μετά από μια
πολύ επιτυχημένη περυσινή σεζόν φωτίζει
το έργο του Μάριου Ποντίκα που, αν και
γραμμένο 40 περίπου χρόνια πριν,
αποδεικνύεται εξαιρετικά επίκαιρο στη
σημερινή κοινωνία διατηρώντας, με την
καθαρή, οξεία ματιά του, μια συγκλονιστική
δυναμική!Σε ένα δωμάτιο ενός
άθλιου ξενοδοχείου, ένας «θεατής»
παρακολουθεί από μία τρύπα στον
τοίχο το δράμα ενός ανάπηρου
πρώην ταγμασφαλίτη και της γυναίκας
του. Την τρομερή μαρ τυρία του θα
μοιραστεί στη συνέχεια με τη δική
του σύντροφο καθώς το κοινό κρυφοκοιτάει
τώρα τη δική του ιστορία.
Η ταυτότητα της παράστασης
σκηνοθεσία: ΚατερίναΕυαγγελάτου
Σκηνικά – κοστούμια:Ελένη Μανωλοπούλου
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Βοηθός σκηνοθέτη:Ελένη Βλάχου
Παίζουν: Στεφανία
Γουλιώτη, Νικόλας Παπαγιάννης,
Άλκηστις Πουλοπούλου, Νίκος Ψαρράς
Πρώτη παράσταση: 21Σεπ Τεμβρίου 2013
Τελευταία παράσταση:13 Οκτωβρίου 2013
Ειδική προσφορά: σε
κάθε παράσταση και των δύο έργων, οι
δέκα πρώτοι θα μπορούν να προμηθευτούν
το εισιτήριο τους στην τιμή των 5€.
και αγορά εισιτηρίων στα ταμεία
του Εθνικού θεάτρου (Αγίου Κωνσταντίνου
22 – 24 & πανεπιστημίου 48, Τετάρτη –
Κυριακή, 19:00 – 21:30), με πιστωτική κάρτα
στο 2107234567 και στο www.n-t.gr.
Τιμές εισιτηρίων:
15€, 12€ (Σύλλογοι),10 (φοιτητικό), 5€ (άνεργοι, ΑΜΕΑ)
Ημέρες και ώρεςπαραστάσεων
Ζ του Βασίλη Βασιλικού
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή21:00
Σάββατο 18:00 και 21:00
Κυριακή: 19:00
Θεατές, του ΜάριουΠοντίκα
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή21:00
Σάββατο 17:30 και 21:00
Κυριακή: 19:00
Η προπώληση ξεκινάει
στις 18 Σεπ Τεμβρίου.
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274313&catID=19
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…
