πετρινοι τοιχοι εξωτερικου χωρου – http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000025..html&Page=10. ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ο οργανισμός διαστημικών ερευνών της Ινδίας (ISRO) πραγματοποιεί τις τελευταίες προετοιμασίες για να στείλει τη δική της μη επανδρωμένη……

Η Ινδία πηγαίνει στον Άρη ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Η πρώτη αποστολή της στον πλανήτη
Ο οργανισμός διαστημικών ερευνών της Ινδίας (ISRO) πραγματοποιεί τις τελευταίες προετοιμασίες για να στείλει τη δική της μη επανδρωμένη αποστολή στον πλανήτη Άρη.
Στόχος της αποστολής είναι να δοκιμαστεί η διαστημική τεχνολογία της Ινδίας και να εξεταστεί κατά πόσο η χώρα μπορεί να πραγματοποιεί διαπλανητικές αποστολές. Επίσης, θα συλλέξει επιστημονικές πληροφορίες για την ατμόσφαιρα και την επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.
Η εκτόξευση προγραμματιζόταν για τις 28 Οκτωβρίου, αλλά οι δύσκολες καιρικές συνθήκες στον ειρηνικό εξανάγκασαν τους αρμόδιους να την καθυστερήσουν κατά μία εβδομάδα.
Η αποστολή θα περάσει 25 μέρες σε τροχιά γύρω από τη γη πριν πάει στον Άρη, πετρα καβαλας λατομειο όπου θα εισέλθει σε μια άλλη τροχιά τον επόμενο Σεπτέμβριο. Το σχέδιο εγκρίθηκε μόλις τον Αύγουστο του 2012.
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Κρήτη: τοποθετηση πετρασ «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής
«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, πράσινα δάπεδα που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.
Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.
Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.
Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Άσαντ: διαμορφωση κηπου με βοτσαλα Θα ήταν προδοσία να παραιτηθώ τώρα
Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές
«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ».
Με αυτά τα λόγια ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ-Άσαντ σχολίασε τις εξελίξεις που αφορούν στη χώρα του, έπειτα από την απόφασή του να αποδεχθεί τη ρωσική πρόταση για τα χημικά της χώρας.
«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ», ανέφερε ο Σύρος πρόεδρος και πρόσθεσε: πλακες για κηπο «Κάποιοι λένε ότι έχω όλες τις εγγυήσεις αν θέλω να φύγω, επενδυση τοιχου με πετρα όλα τα λεφτά και ό,τι θέλω. Φυσικά τα αγνοώ όλα αυτά».
«Είμαι πρόεδρος για να βοηθάω τον λαό της Συρίας», πλακες πεζοδρομιου τιμες είπε στη συνέχεια ο ‘Ασαντ και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είναι η ελπίδα των Σύρων, όχι των Αμερικανών, ούτε των Γάλλων.
Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές.
«Αν δεν τους ξεφορτωθούμε θα επηρεάσουν τις επόμενες γενιές», πετρα λατομειου τιμη είπε και απευθυνόμενος στους Αμερικανούς τόνισε: πανελ πετρασ «Εσείς τι θα κάνατε αν τρομοκράτες από διαφορετικές περιοχές εισέβαλαν στην χώρα σας και σκότωναν χιλιάδες πολίτες;».
«Όταν οι δυτικές χώρες πάψουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες και τις μαριονέτες όπως η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, πλακακια εξωτερικου χωρου τιμεσ το πρόβλημα της Συρίας θα λυθεί πιο εύκολα. Αν οι ΗΠΑ θέλουν να υποστηρίζουν την Αλ-Κάιντα ας το κάνουν. Αλλά να μην μιλούν για “επαναστάτες” γιατί οι περισσότεροι ανήκουν πλέον στην Αλ-Κάιντα».
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύρος πρόεδρος προχώρησε σε δηλώσεις στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, λέγοντας πως η Δαμασκός αποδέχεται την πρόταση να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της ώστε «να μη χυθεί αίμα του συριακού λαού».
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ
source: http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/599408/i-india-pigainei-ston-ari/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…
