ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Απεικονίζει τα αγάλματα τεσσάρων απιστια σκύλων, απιστια απιστια με το άγαλμα του στρατιώτη-εκπαιδευτή τους να στέκεται απιστια ανάμεσά απιστια τους…”

Μνημείο προς τιμήν του… «αγνώστου στρατιωτικού σκύλου» στο Τέξας ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ
Απεικονίζει τα αγάλματα τεσσάρων σκύλων, με το άγαλμα του στρατιώτη-εκπαιδευτή τους να στέκεται ανάμεσά τους
Το πρώτο εθνικό μνημείο αφιερωμένο στον καλύτερο φίλο του στρατιώτη, τον στρατιωτικό σκύλο, εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα από τον αμερικανικό στρατό στην Αεροπορική Βάση Λάκλαντ του Σαν Αντόνιο στο Τέξας.
Το μνημείο κατασκευάστηκε σε ένδειξη αναγνώρισης των θυσιών του στο πεδίο της μάχης και η ύψους σχεδόν τριών μέτρων μπρούτζινη βάση του -που φέρει πάνω της χαραγμένη τη φράση «Φρουροί της Ελευθερίας της Αμερικής»- απεικονίζει τα αγάλματα τεσσάρων σκύλων, με το άγαλμα του στρατιώτη-εκπαιδευτή τους να στέκεται ανάμεσά τους.
Συγκεκριμένα, το άγαλμα, που κατασκευάστηκε από ιδιωτικές δωρεές, απεικονίζει τις
τέσσερις κυριότερες ράτσες που χρησιμοποιούνται στο στρατό από τον Β’
Παγκόσμιο Πόλεμο: ντόμπερμαν, γερμανικός ποιμενικός, λαμπραντόρ και
βελγικός ποιμενικός μαλινουά.

Κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα μπουλντόγκ, ο Στάμπι, μύρισε τα θανατηφόρα αέρια και για τον λόγο αυτόν προήχθη σε λοχία, τιμήθηκε με παράσημο ανδρείας από το Στρατηγό Τζον Πέρσινγκ κι έγινε η μασκότ του πανεπιστημίου Τζόρτζτάουν στην Ουάσινγκτον.
Στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στην Κορέα και το Βιετνάμ, οι σκύλοι χρησιμοποιούνταν ως φύλακες και ως ανιχνευτές ναρκών. Στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, στρατιωτικοί σκύλοι έχουν εντοπίσει αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και βόμβες που τοποθετούνται στους δρόμους.
Σημειώνεται ότι στη Βάση Λάκλαντ βρίσκεται το κέντρο των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων
που εκπαιδεύει σκύλους και για τα τρία όπλα του στρατού από το 1958.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!
Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο
Η Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με το BBC.
Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, τα μεταδίδει η καρδιά»).
Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.
Στη συνέχεια, όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.
Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.
Αυτή την εβδομάδα, της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.
Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».
Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».
Όπως διευκρινίζεται, «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Κοινή κάθοδο ΝΔ- ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Πάγκαλος
Πρόταση να κατέβουν μαζί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις ευρω εκλογές έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Βήμα”.
«Από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο, που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω <a href="http://ekloges.ypesεθνικές εκλογέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτήν τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί», είπε χαρακτηριστικά.
«Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο», δήλωσε αναφερόμενος στους λόγους που δεν προσήλθε στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ.
«Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το 10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο Βενιζέλος», τόνισε.
«Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι», είπε.
Σκληρή επίθεση σε ΟΛΜΕ
Εξάλλου, άσκησε σκληρή κριτική στην ΟΛΜΕ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις, λέγοντας:
«Αυτοί που υπερασπίζονται τη δημόσια Παιδεία, υπερασπίζονται τα φροντιστήριά τους. Και τώρα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στους δρόμους, κατά των πραιτοριανών.
Η επιστολή της ΟΛΜΕ λέει “βγείτε και απιστια πολεμήστε την κυβέρνηση, απιστια ή εμείς ή αυτοί”. Κατά της εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας! Ποιοι; Η Ρόζα, ο Τσίπρας και οι άλλοι. Ο Μπίστης, ο Φίλης – ξέρω κι εγώ πώς τους λένε αυτούς τους τυχάρπαστους που λένε «ή εμείς ή αυτοί» στον κόσμο και στα παιδιά λένε να βγουν στους δρόμους και να κάνουν εξέγερση», πρόσθεσε.
«Μου θυμίζουν αυτούς τους μαύρους στην Αφρική που κάνουν ιδιωτικούς στρατούς με τα παιδάκια των εννέα ετών», κατέληξε.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ
source: http://www.protothema.gr/world/article/323450/mnimeio-pros-timin-tou-agnostou-stratiotikou-skulou-sto-texas-/
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…
