Μαρία Μπεκατώρου Μαρία Μπεκατώρου Αρναούτογλου ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Media – «Όταν γεννήθηκε ο μπέμπης κλαίγαμε όλοι»

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – «Όταν γεννήθηκε ο μπέμπης κλαίγαμε όλοι» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Με αγκαλιές και πολλές θερμές ευχές υποδέχθηκαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τα… Καρντάσια του, Δ. Σταρόβας και Μαρία Μ ΠΕΚΑτώρου για τον ερχομό του Αρναούτογλου Junior.

Η Μαρία ήθελε να τα μάθει όλα και ο Γρηγόρης, αν και αρκετά κουρασμένος, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους φίλους του τα πρώτα του συναισθήματα.

«Μπήκα μέσα στον τοκετό. Έχω και φωτογραφία. Ήταν μαγικό αυτό που έζησα. Μου έλεγαν όλοι οι φίλοι μου να μην έχανα τον τοκετό αν γεννούσαμε φυσιολογικά και είχαν πάρα πολύ δίκιο. Αυτό που λένε κάποιοι ότι αν δεις τη διαδικασία και τα αίματα θα έχεις σεξουαλικά θέματα με τη σύντροφό σου δεν ισχύει. Είναι τόσο δυνατό το θαύμα που συμβαίνει που δεν μένεις σ’ αυτά», είπε.

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι όταν αντίκρισε τον γιο του ξέσπασε σε κλάματα.

«Κλαίγαμε όλοι κάποια στιγμή. Με το που γεννήθηκε το παιδί άρχισα να κλαίω και το ίδιο και η Κατερίνα», είπε.

Πηγή: star.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

Ένας μισθός για τα σχολικά είδη

Μέχρι και κοντά στο ύψος του …κατώτατου μισθού μπορεί να φτάσει το κόστος των σχολικών ειδών για ένα παιδί, αν οι γονείς επιλέξουν ν’ αγοράσουν τα ακριβά, τελευταίας μόδας προϊόντα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κατόπιν τιμοληψιών που διενήργησε στην αγορά, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς την Τετάρτη.

Αντίθετα, αν οι γονείς επιλέξουν φθηνότερα προϊόντα, ο οικογενειακός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί εντυπωσιακά λιγότερο.

Αναλυτικότερα, με βάση τις τιμοληψίες του ΚΕΠΚΑ, το κόστος για την αγορά των σχολικών, για ένα παιδί, κυμαίνεται από 18,19 έως …505,59 ευρώ στο δημοτικό και από 21,16 έως 548,75 ευρώ στο γυμνάσιο – λύκειο.

Σύμφωνα με το ΚΕΠΚΑ, οι γονείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί η διαφορά τιμών ανά κατηγορία προϊόντων (ακριβά-φθηνά) μπορεί να φτάσει μέχρι και στο 2.679,49% για το Δημοτικό και στο 2.493,34% για το Γυμνάσιο – Λύκειο.

Παράλληλα, τα ακριβά και εξεζητημένα σχολικά, με τα οποία οι γονείς θεωρούν ότι το παιδί τους θα προβληθεί θετικά, ενδέχεται να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και να προκαλέσουν ακόμη και πρόβλημα κοινωνικής ένταξης για τον μαθητή. Τα σχολικά είδη είναι εργαλεία μάθησης και όχι επίδειξης.

Για τον υπολογισμό του συνολικού κόστους των σχολικών ειδών, το ΚΕΠΚΑ δεν έλαβε υπόψη τις ακραία υψηλές τιμές, που υπάρχουν στην αγορά, οι οποίες ωστόσο αξίζει να αναφερθούν: ένα μολύβι 14,94 ευρώ, ένα στυλό 65,01, ένας διαβήτης 45,20 ευρώ, ένα ντοσιέ 23,90, ξυλομπογιές 41,20 ευρώ, κασετίνα 39 ευρώ, τσάντα νηπιαγωγείου 108 και τσάντα δημοτικού 190 ευρώ.

“Το ΚΕ.Π.ΚΑ. συμβουλεύει τους γονείς να επιλέξουν προϊόντα, που η τιμή τους βρίσκεται, πιο κοντά στις χαμηλές τιμές. Πρέπει να περιοριστεί η ζήτηση των εξεζητημένων και πανάκριβων σχολικών. Σε μια περίοδο κρίσης, δεν είναι δυνατό να επιβραβεύουμε ακραίες πρακτικές, ίσως και πρακτικές αισχροκέρδειας (από όπου και αν προέρχεται), γιατί θέλουμε π.χ. η τσάντα του παιδιού μας να έχει τον ήρωα της φετινής κινηματογραφικής επιτυχίας”, καταλήγει.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274171&catID=7




ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ…

Leave a Reply