ΜΕΙΚ παρακολουθηση κινητου ΑΠ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ….. παρακολουθηση κινητου ΔΕΙΤΕ ΤΟ παρακολουθηση κινητου παρακολουθηση κινητου ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ παρακολουθηση κινητου ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ. 16/10/2013 τα τελευταία παρακολουθηση κινητου παρακολουθηση κινητου γενέθλια του παρακολουθηση κινητου μαζί παρακολουθηση κινητου μας».”

Το συγκλονιστικό βίντεο που «ανέβασε» ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη ΜΕΙΚ ΑΠ
Το μήνυμα αυτό συνοδεύει βίντεο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του δολοφονημένου Γιώργου Φουντούλη.
Στο βίντεο εικονίζεται ο άτυχος νέος που δολοφονήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο με την αδελφή του που πάσχει από σύνδρομο Down.
Δείτε το βίντεο:
ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»
Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.
Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.
Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΜΕΙΚ ΑΠ Τον έπιασαν με 19 κιλά λαθραίου καπνού
62χρονος Έλληνας επιχείρησε να μεταφέρει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ 19 κιλά λαθραίου καπνού στο Ηράκλειο της Κρήτης προκειμένου να τα διακινήσει σε αγοραστές στο Ηράκλειο της Κρήτης
Με ασυνόδευτα δέματα που μεταφέρονταν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ γινόταν η παράδοση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίου καπνού σε έναν 62χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε αναλάβει να τον διακινήσει σε αγοραστές του Ηρακλείου όπου κατοικεί.
Η χωρίς ενδείξεις χάρτινη κούτα η οποία είχε απομείνει στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων του σταθμού λεωφορείων στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κίνησε τις υποψίες των ανδρών του γραφείου Ασφαλείας του Λιμενικού που έκαναν ελέγχους για διακίνηση ναρκωτικών. Το κουτί τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, ώστε να εντοπιστεί όποιος πήγαινε να το παραλάβει. Όταν εμφανίστηκε ο 62χρονος παραλήπτης και ζήτησε από το προσωπικό του σταθμού να παραλάβει το δέμα, συνελήφθη.
Μέσα στην κούτα βρέθηκαν 19 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστο καπνό συνολικού βάρους 19 κιλών, χωρίς τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα. Η ποσότητα κατασχέθηκε και παραδόθηκε στο τελωνείο Ηρακλείου για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ ο 62χρονος παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστεί ο αποστολέας του λαθραίου καπνού.
ΜΕΙΚ ΑΠ
source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/367648/to-sygklonistiko-vinteo-poy-anevase-o-pateras-toy-giorgoy-foyntoyli
ΜΕΙΚ ΑΠ…