Πειραιά Εισαγγελέα Εισαγγελέα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου ο 26χρονος που συνελήφθη χθες

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα Πειραιά ένα ακόμα μέλος της Χρυσής Αυγής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια. Πρόκειται για τον 26χρονο πρώην οδηγό του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου……

Πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου ο 26χρονος που συνελήφθη χθες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Του βρήκαν αερο Βόλο πιστόλι, δύο μεγάλες κροτίδες και ένα στιλέτο τύπου πεταλούδα

Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα Πειραιά ένα ακόμα μέλος της Χρυσής Αυγής, γραφεια ντετεκτιβ σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια.

Πρόκειται για τον 26χρονο πρώην οδηγό του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ντετεκτιβ αμοιβες στέλεχος της νεολαίας του κόμματος στον Πειραιά, ο οποίος συνελήφθη χθες γιατί, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του και το σπίτι του, βρέθηκαν ένα αερο Βόλο πιστόλι, ένα στιλέτο τύπου πεταλούδα και δύο μεγάλες κροτίδες (γουρούνες). Ο 26χρονος, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, είχε υποβάλει αίτημα για άδεια οπλοφορίας, Γραφεια ντετεκτιβ ως οδηγός και συνοδός του κ. Μιχαλολιάκου, η οποία όμως απορρίφθηκε την 5η Μαρτίου του 2013.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική της

Η Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ντετεκτιβ τιμες λαρισα ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητων ΔΕΗ, ντετεκτιβ πειραιασ αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, γραφεια ερευνων η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, ντετεκτιβ θεσσαλονικη τιμεσ σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: ντετεκτιβ παρακολουθηση τιμεσ http://www.newsbeast.gr/society/arthro/584463/odigos-kai-sunodos-tou-mihaloliakou-o-26hronos-pou-sunelifthi-hthes/




ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply