ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – «Ένα βαρύ επίθετο είναι σαν το διαβατήριο» ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Στη νέα της τηλεοπτική στέγη, τον Αντέννα, θα υποδεχθεί απόψε για πρώτη φορά τους καλεσμένους της η Ναταλία Γερμανού, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται»- μεταξύ αυτών και ο αγαπημένος της Μάνος Ιωάννου.
Η παρουσιάστρια δηλώνει, μιλώντας στην Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» «ενθουσιασμένη, αγχωμένη μέχρι τρέλας και ευτυχισμένη» για την καινούρια της εκπομπή και λέει πως το βραδινό talk show ήταν το όνειρό της.
Καλεσμένοι της θα είναι οι ηθοποιοί της παράστασης «Άνδρες έτοιμοι για όλα», μεταξύ των οποίων και ο σύντροφός της Μάνος Ιωάννου. «Πέντε γοητευτικοί άνδρες έτοιμοι για όλα καλούνται να αποδείξουν αν πραγματικά είναι έτοιμοι για όλα τα μεσάνυχτα, κυρίως να τα βγάλουν όλα, και εννοώ τα εσώψυχα και όχι τα ρούχα τους φυσικά», λέει η Γερμανού.
Για την αποχώρησή της από τον alpha τονίζει πως δεν είναι πικραμένη. «Αποχώρησα πλήρης, γεμάτη, ευγνώμων από επτά πετυχημένα χρόνια και πανέτοιμη για μια καινούρια αρχή», τονίζει.
Όσο για το ένα το επίθετό της την έχει βοηθήσει, η στιχουργός απαντά κατηγορηματικά «ναι»: πλακακι πετρα «Πολύ, ειδικά στο ξεκίνημα. Ένα βαρύ επίθετο είναι σαν το διαβατήριο. Περνάς τα σύνορα, πλάκες πεζοδρομίου τιμή κάποια στιγμή όμως λήγει, πατωμα εξωτερικου χωρου τιμες έτσι δεν είναι; Από ένα σημείο και μετά στο ανανεώνουν αν αξίζεις μόνο. Έτσι νομίζω, τουλάχιστον».
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Elle Macpherson: Είναι «το κορμί» και στα 49 της
Μπορεί να υπερηφανεύεται ακόμα για τις αναλογίες της που έκαναν να μεσουρανήσει στο χώρο της μόδας
Μπορεί σε λίγους μήνες να κλείσει το 50στο έτος της ηλικίας της, όμως οι αναλογίες του κορμιού της Elle Macpherson, που την έκαναν διάσημη στις πασαρέλες και στο χώρο της μόδας, πλακακια θεσσαλονικη τιμες είναι ακόμα… στη θέση τους!
Η πανύψηλη καλλονή από την Αυστραλία μοιάζει να είναι περήφανη για το σώμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει και έτσι δε δίστασε να φορέσει ένα μαύρο και αποκαλυπτικό μαγιό κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μαιάμι, μαζί με το δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Jeffrey Soffer την περασμένη εβδομάδα.
Δείχνοντας την αγάπη της στο μαύρο, η Elle φόρεσε ένα μπικίνι που τόνιζε το μπούστο της. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο τοπ, ενώ ένα καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ήταν τα αξεσουάρ που ολοκλήρωναν το look της. Όσο για το κορμί της; Είναι σαφές γιατί η Macpherson δεν έχει πρόβλημα να τη «συλλάβει» ο φακός με τόσα λίγα ρούχα – το κορμί της θα το ζήλευαν και κατά πολύ νεότερές της.
Η Elle έχει διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ από τότε που είπε το μεγάλο «ναι» στον επιχειρηματία real estate.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο νησί των Φίτζι στα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με το περιοδικό People. «Ήθελαν να το κρατήσουν μυστικό. Είναι πολύ χαρούμενοι και πάρα πολύ ερεωτευμένοι».
Η τελετή έγινε μπροστά από περίπου 15 άτομα μέσα σε μια βίλα στο πολυτελές Laucala Resort στα νησιά Φίτζι, σύμφωνα με τα όσα είπε εκπρόσωποε του ξενοδοχείου στο WHO.









ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Πάπας: «Ας ανοίξουμε τα κλειστά μοναστήρια για τους πρόσφυγες»
«Τα μοναστήρια θα έπρεπε να υπηρετούν τη σάρκα του Χριστού και οι πρόσφυγες είναι η σάρκα του Χριστού», είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος.
Χωρίς άνδρες ασφαλείας, κατέβηκε από το αμάξι και έφτασε στο κέντρο Αστάλι για τους πρόσφυγες στη Ρώμη. Ο Πάπας Φραγκίσκος αιφνιδίασε ακόμα και τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κέντρο υποδοχής προσφύγων. Πλησίασε μία ομάδα τριάντα ανδρών περίπου που προέρχονταν από την Αφρική, τους χαιρέτησε, σχιστοπλακες τιμες τους αγκάλιασε και τους φίλητοποθετηση πλακων σε χωμα πριν μπει στο κτίριο. Στη συνέχεια, χαιρέτησε έναν έναν όσους είχαν αντιληφθεί την παρουσία του.
Ο προσιτός ποντίφικας που σχεδόν καθημερινά δείχνει δείγματα ταπεινότητας, διατηρώντας στενή επαφή, ακόμα και προσωπική, με τους πιστούς, δήλωσε πως τα κλειστά μοναστήρια πρέπει να ανοίξουν για να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες.
«Τα μοναστήρια θα έπρεπε να υπηρετούν την σάρκα του Χριστού και οι πρόσφυγες είναι η σάρκα του Χριστού», είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος.
Στο προσωπικό του κέντρου Αστάλι ο ποντίφικας είπε ότι είναι απαραίτητο να δείξουν ότι με τη ζεστή υποδοχή μπορεί να ανοίξει ένα παράθυρο στο μέλλον και «εφόσον ανοίξει το παράθυρο, μπορεί να ανοίξει μία πόρτα και έτσι μπορεί να υπάρξει μέλλον» για τους ανθρώπους που βρίσκουν καταφύγιο σε άλλη χώρα.
Είναι όμορφο, τόνισε ο ποντίφικας, να συνεργάζονται όλοι μαζί, πρόσφυγες, χριστιανοί, άθρησκοι, πλακες πεζοδρομιου τιμες αλλόθρησκοι, γιατί όπως είπε «όλοι ενωμένοι εργάζονται για το κοινό καλό».
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ
source: πλακακι πετρα εξωτερικου χωρου http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=271741&catID=7
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…
