ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΙΝΗΤΟΥ Δείτε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ το ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ teaser…”

Το Game of Thrones σε videogame ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
Δείτε το teaser
<iframe width="640" height="360" src="http://www. YouTube.com/embed/3Qii0dNzsPg” frameborder=”0″ allowfullscreen=””>
Η εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών Telltale Games ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα παιχνίδι βασισμένο στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του HBO και τα βιβλία του George R.R. Martin (Game of Thrones, A Song of Ice and Fire).
Η ανακοίνωση έγινε στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα βραβεία VGX στο Λος Άντζελες, στα οποία η Telltale αναδείχθηκε Studio of the Year χάρη στο επιτυχημένο της παιχνίδι The Walking Dead, εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.
Για την ώρα δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πώς ακριβώς θα είναι το παιχνίδι Game of Thrones, ποιοι ήρωες θα συμμετέχουν ή ποια θα είναι η ιστορία. Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της μελέτης για το πώς θα φτιάξουν το καλύτερο δυνατό σενάριο.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή
Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»
Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA
Τη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.
Ειδικότερα, στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.
Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
source: http://www.protothema.gr/technology/article/335459/to-game-of-thrones-se-videogame/
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…
