ΕΚΑΒ ΕΚΑΒ ΕΚΑΒ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Σώος μοτοσυκλετιστής που έπεσε σε χαράδρα

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Τύχη μέσα στην ατυχία του είχε, περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα, ένας μοτοσικλετιστής που κινούνταν στο δρόμο Ηρακλείου – Ροδιάς……

Σώος μοτοσυκλετιστής που έπεσε σε χαράδρα ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ανασύρθηκε από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ

Τύχη μέσα στην ατυχία του είχε, Επενδυση Καρυστου περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα, ένας μοτοσικλετιστής που κινούνταν στο δρόμο Ηρακλείου – Ροδιάς, όταν υπό άγνωστες συνθήκες η μηχανή του εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

Από την πτώση, ο οδηγός έπεσε σε χαράδρα, πετρα στον τοιχο ενώ κινητοποιήθηκε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που με ορειβατικό εξοπλισμό ανέσυρε το μοτοσικλετιστή, πετρα τοιχου πρακτικερ αναφέρει το cretalive.

Ο άνδρας, τραυματισμένος, ωστόσο εκτός κινδύνου, λατομεια πηλιου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Νεκρός 72χρονος γιατί το νοσοκομείο του Ρίου αρνήθηκε να τον εγχειρίσει, καταγγέλουν συγγενείς

Το νοσοκομείο δεν τον δεχόταν με το αιτιολογικό ότι δεν εφημέρευε μετά τις τρεις το μεσημέρι

Σάλος έχει προκληθεί από το μεσημέρι της Τρίτης, εξωτερικη διακοσμηση σπιτιου με πετρα όταν 72χρονος από τη Μανωλάδα εξέπνευσε, διακοσμητικες πετρες εσωτερικου χωρου ενώ περίμενε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, πετρα καρυστου τιμεσ να διακομιστεί σε νοσοκομείο που διέθετε αγγειοχειρουργικό τμήμα για άμεση χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως καταγγέλλεται από τους συγγενείς αλλά και πληροφορηθήκαμε από ιατρικές πηγές, το νοσοκομείο του Ρίου δεν τον δεχόταν με το αιτιολογικό ότι δεν εφημέρευε μετά τις τρεις το μεσημέρι. Έξαλλοι οι συγγενείς του 72χρονου έχουν μεταβεί στην Πάτρα και αναζητούν τους υπευθύνους που αρνήθηκαν να δεχθούν το περιστατικό.

Ο 72χρονος Λ.Α. από τη Μανωλάδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο υγείας Βάρδας. Εκεί οι γιατροί έκριναν άμεση την μεταφορά του στην Αμαλιάδα. Εκεί έφτασε στις 10.30 το πρωί της Τρίτης. Οι γιατροί διέγνωσαν πως ο 72χρονος είχε υποστεί ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση γιατί ο ασθενής έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε επέμβαση για να σωθεί η ζωή του. Έτσι γιατροί και διοίκηση του νοσοκομείου άρχισαν να αναζητούν τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να διακομιστεί άμεσα και να εγχειριστεί ο ασθενής.

Το πλησιέστερο αγγειοχειρουργικό τμήμα που υπήρχε στην περιοχή ήταν αυτό στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς να χαθεί χρόνος έγιναν επαφές μεταξύ των δύο νοσοκομείων όμως στην Αμαλιάδα συνάντησαν την άρνηση του Ρίου για τη διακομιδή και την επέμβαση λόγω του ότι η εφημερία του νοσοκομείου έληγε στις τρεις το μεσημέρι.

Επόμενη λύση ήταν το νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, χτισιμο με πετρα ενώ είχαν ενημερωθεί άμεσα η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, το ΕΚΑΒ και το ΕΚΕΠΥ για το περιστατικό, χωρίς να δοθεί απάντηση ποτέ… Ενώ οι ώρες περνούσαν ο ασθενής έχανε πολύτιμο χρόνο και τελικά εξέπνευσε λίγο πριν από τη μια το μεσημέρι στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, με τους γιατρούς και τη διοίκηση να προσπαθούν να δώσουν αυτοί λύση στο θέμα.

Μόλις ο 72χρονος εξέπνευσε η οργή των συγγενών του ξεχείλισε. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα πήραν το αυτοκίνητό τους και πήγαν στην Πάτρα να αναζητήσουν τους ανθρώπους που αρνήθηκαν τη μεταφορά και την επέμβαση στον ηλικιωμένο. Και σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr σημειώθηκε και έντονο επεισόδιο με γιατρούς, φτάνοντας η κατάσταση στα άκρα.

Πλέον αναζητούνται οι υπεύθυνοι για το τραγικό αυτό περιστατικό, που έφτασε έως το υπουργείο υγείας και ήδη υπάρχει μεγάλη ένταση. Ένας άνθρωπος πέθανε επειδή στην κρίσιμη στιγμή το ΕΣΥ αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ανέφεραν συγγενείς αλλά και γιατροί.

Πηγή: ilialive.gr ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία

Οι εργαζόμενοι στηρίζουν τον αγώνα της ΑΔΕΔΥ

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν και σήμερα τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι προνοιακές μονάδες και το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), πετρα καρυστου τιμεσ στηρίζοντας την απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να μην κλείσει ούτε ένα νοσοκομείο, επενδυση τοιχου με πετρα να μη γίνει καμία απόλυση και να προσληφθεί άμεσα μόνιμο προσωπικό. «Όλοι μαζί με ενότητα και αγώνες» λένε οι εργαζόμενοι.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/603278/soos-motosukletistis-pou-epese-se-haradra/




ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply