γυναίκα χρήματα Παιδεία ΜΕΙΚ ΑΠ Ελεύθεροι υπό όρους οι 3 από τους έξι κατηγορούμενους για την υπόθεση του Οίκου του Ναύτου

απιστια – https://detectiv.gr/ATHENS-000026-APISTIA.html. ΜΕΙΚ ΑΠ Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή που είναι αρμόδιος για υποθέσεις διαφθοράς κρατικών υπαλλήλων……

Ελεύθεροι υπό όρους οι 3 από τους έξι κατηγορούμενους για την υπόθεση του Οίκου του Ναύτου ΜΕΙΚ ΑΠ Ανάμεσά τους και η γυναίκα υπάλληλος του ταμείου

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή που είναι αρμόδιος για υποθέσεις διαφθοράς κρατικών υπαλλήλων, οι τρεις από τους έξι κατηγορουμένους για την επιχείρηση απάτης σε βάρος του Οίκου του Ναύτου.

Ανάμεσα στους τρεις είναι και γυναίκα υπάλληλος του ταμείου που φέρεται να έχει υπογράψει ύποπτο ένταλμα για πληρωμή χρημάτων του ταμείου. Στη συγκεκριμένη κατηγορουμένη επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ.

Οι υπόλοιποι δύο κατηγορούμενοι είναι ο σύζυγος της εμφανιζόμενης ως βασικής κατηγορουμένης που υπηρετεί με απόσπαση από τον Οίκο του Ναύτου στο υπουργείο Παιδείας και ο σύντροφος της έτερης υπαλλήλου του ταμείου, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. Και οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν έπειτα από κατηγορία κλινικάρχη ότι του πρό ΤΕΙναν μέσω πλαστών παραστατικών να εισπράξει ποσό περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ από το ταμείο και να μοιραστούν τα χρήματα.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν για την υπόθεση αφορούν τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της πλαστογραφίας.

ΜΕΙΚ ΑΠ Ασία: απιστια Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, απιστια σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, απιστια την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, απιστια για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, απιστια ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, απιστια η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, απιστια διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, απιστια πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, απιστια Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, απιστια του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/605076/eleutheroi-upo-orous-oi-3-apo-tous-exi-katigoroumenous-gia-tin-upothesi-tou-oikou-tou-nautou/




ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply