ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ πέτρα χτισιματος Οι πετρα εσωτερικου χωρου τιμες άνδρες της Ασφαλείας πλακες πεζοδρομιου τιμοκαταλογος Θηβών και της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής έπιασαν στα πράσα τεχνητη πετρα εξωτερικου επενδυση με πετρα χωρου τιμες τον χασισοκαλλιεργητή την ώρα που έμπαινε επένδυση τοίχου με πέτρα στην αγκωναρια αγκωναρια αποθήκη που τεχνητη πετρα τιμες διατηρεί στο Κάστρο Βοιωτίας…”

Βοιωτία: Επιπλοποιός θα διακινούσε 22 κιλά χασίς! ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ
Οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών και της Δίωξης ναρκωτικών Αττικής έπιασαν στα πράσα τον χασισοκαλλιεργητή την ώρα που έμπαινε στην αποθήκη που διατηρεί στο Κάστρο Βοιωτίας
Η χασισοφυτεία με τα οκτώ δενδρύλλια ύψους τριών μέτρων που είχε εντοπιστεί ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο σε αγροτική περιοχή στο Στροβίκι Βοιωτίας, οδήγησε τελικά στα ίχνη του καλλιεργητή της. Από τα ευρήματα, οι αστυνομικοί έφτασαν σε έναν 31χρονο επιπλοποιό που, μαζί με τα έπιπλα, έκρυβε στην αποθήκη του και 22 κιλά ακατέργαστης κάνναβης η πώληση των οποίων θα του απέφερε 67.000 ευρώ!
Οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών και της Δίωξης ναρκωτικών Αττικής έπιασαν στα πράσα τον χασισοκαλλιεργητή την ώρα που έμπαινε στην αποθήκη που διατηρεί στο Κάστρο Βοιωτίας. Μόλις την άνοιξαν, βρήκαν σε όλο το δάπεδο ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που ο δράστης είχε απλώσει πάνω σε ρολά απορροφητικού χαρτονιού για να τα αποξηράνει, ενώ βρέθηκαν και πέντε φελιζόλ με τρύπες στο εσωτερικό τους, τα οποία χρησιμοποιούσε ως φυτώριο!
Συνολικά κατασχέθηκαν 21 κιλά και 383 γραμμάρια κάνναβης στο εσωτερικό της αποθήκης, ενώ στα δυο σπίτια του 31χρονου στο Κάστρο και το Σαράντι Βοιωτίας, βρέθηκαν άλλο ένα κιλό και 21 γραμμάρια μαζί με μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα με επτά φυσίγγια, 16 κροτίδες και δέκα φωτοβολίδες. Ο επιπλοποιός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή κροτίδων και φωτοβολίδων και θα απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή.
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της
Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας
Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.
Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.
Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.
πηγή: dailymailΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ «Τα Βέλγικα» σε Σάμο, Πάτμο και Αθήνα
«Τα
Βέλγικα»,
το μακροπρόθεσμο πολιτιστικό
πρόγραμμα που διοργανώνεται από την
Πρεσβεία του Βελγίου στην Αθήνα τα
τελευταία χρόνια, συνεχίζουν να ταξιδεύουν
με την πανσέληνο σε όλη την Ελλάδα, κι
επιστρέφουν από 17 έως 20 Σεπ Τεμβρίου, με
τρεις συναυλίες στην Αττική και το
Ανατολικό Αιγαίο.
Αυτή
τη φορά, στο πλαίσιο του προγράμματος,
ένας διεθνούς φήμης Βέλγος κλαρινετίστας,
ο πολυβραβευμένος και ιδρυτής του
σχήματος Brussels Clarinet Choir, Hedwig
Swimberghe, θα συνοδεύεται από το Athens
Artis Quartet, που αποτελείται από κορυφαία
μέλη Ελληνικών Ορχηστρών. Οι μουσικοί
μας από την Ελλάδα και το Βέλγιο, θα
ερμηνεύσουν έργα Wolfgang Amadeus Mozart, Boudewijn
Buckinx, Ludwig Spohr και Νίκου Σκαλκώτα, σε τρεις
συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο
Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
Αθηνών (Τρίτη 17 Σεπ Τεμβρίου), στον
υπαίθριο χώρο του Ιερού Σπηλαίου
της Αποκάλυψης στην Πάτμο (Πέμπτη
19 Σεπ Τεμβρίου) και στο θέατρο του
Αϊ Γιαννάκη στο Άνω Βαθύ Σάμου
(Παρασκευή 20 Σεπ Τεμβρίου).
Ο κλαρινετίστας Hedwig
Swimberghe ξεκίνησε τις μουσικές του
σπουδές στην Μπριζ, από όπου κατάγεται.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ωδείο
της Γάνδης με τον Jean Tastenoe και αργότερα
στο Βερολίνο με τον Karl Leister. Έχει διακριθεί
σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς και
του έχουν απονεμηθεί σημαντικά τιμητικά
βραβεία (Maurice Van Guchte Price, Benelux Prize,
International Eindhoven Tromp Competition, Concours International du
Festival de Musique de Toulon). Έχει διατελέσει
κορυφαίος κλαρινετίστας με την Ορχήστρα
της Φλαμανδικής Ραδιοφωνίας και καθηγητής
στο Πανεπιστήμιο Erasmus στις Βρυξέλλες.
Είναι επίτιμος καλεσμένος του διεθνούς
σεμιναρίου και φεστιβάλ “Julian Menendez”
της Ουγγαρίας, και μέλος κριτικών
επιτροπών σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το
1997, ο Hedwig Swimberghe ίδρυσε το σχήμα Brussels
Clarinet Choir, με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει
τόσο κλασικά όσο και σύγχρονα έργα.
Το
Athens Artis Quartet αποτελούν οι:
Βασίλης
Παπάς, βιολί (μέλος της Καμεράτα –
Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής)
Γιάννος
Μαργαζιώτης, βιολί (1ος κορυφαίος στην
Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής)
Larisa
Vylegzhanina, βιόλα (μέλος της Καμεράτα –
Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής)
Renato
Ripo, τσέλο (μέλος της Καμεράτα – Ορχήστρας
των Φίλων της Μουσικής)
Η
είσοδος είναι ελεύθερη για το
κοινό
Διοργάνωση: Πρεσβεία
του Βελγίου στην Ελλάδα
Σε
συνδιοργάνωση με το Βυζαντινό και
Χριστιανικό Μουσείο Αθήνας, τους Δήμους
Πάτμου και Σάμου
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ
source: http://www.protothema.gr/greece/article/325191/voiotia-epiplopoios-tha-diakinouse-22-kila-hasis/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…
