2015 οικονομία οικονομία ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ο Fitch διατηρεί στο B- την Ελλάδα με σταθερή προοπτική

επένδυση Πέτρινα σπίτια πέτρας εξωτερικού χώρου ΛΑΤΟΜΕΙΑ πετρα επενδυσης εξωτερικου τοιχου ΠΕΤΡΑΣ Ο ακανονιστη πετρα αλβανιας τιμες πετρα καρυστου τοποθετηση τιμη ακανονιστη πετρα επενδυση τοιχου με πλακακι πετρα καρυστου τιμες οίκος αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας σπιτια πετρινα Fitch Ratings ανακοίνωσε σήμερα ότι διατηρεί το μακροπρόθεσμο “

Ο Fitch διατηρεί στο B- την Ελλάδα με σταθερή προοπτική ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

 

Το βραχυπρόθεσμο αξιόχρεο για τα έντοκα γραμμάτια του ελληνικού Δημοσίου παραμένει για τον Fitch στην βαθμίδα B, ενώ το ΕλλάδαΕλλάδας αναβαθμίστηκε σε Β+, από B, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα στο Λονδίνο.

Στο σκεπτικό του για την απόφασή του αυτή ο οίκος αναφέρει ότι η Ελλάδα βρίσκεται εν μέσω μιας προσπάθειας να εξαλείψει μακρόχρονες μακροοικονομικές ανισορροπίες και δεν υπήρξε επανάληψη των καθυστερήσεων στις εκταμιεύσεις δόπετρα σε τοιχο σαλονιουων του δανείου της διεθνούς τρόικας των πιστωτών (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) που καταγραφόταν τα τελευταία χρόνια. Ακόμη, οι αναλυτές του Φιτς αναμένουν ότι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα μετά την πέμπτη αξιολόγηση του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής θα έχουν επιτυχή κατάληξη ως το τέλος του έτους.

rat8782423423

Βραχυπρόθεσμα, όπως σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση του οίκου, η Ελλάδα έχει καλύψει πλήρως τις χρηματοδοτικές της ανάγκες ως τον Φεβρουάριο του 2014. Ο οίκος σημειώνει ότι υπάρχει χρηματοδοτικό κενό, το οποίο υπολογίζει ότι ανέρχεται σε 11 δισεκ. ευρώ για την περίοδο 2014-2015, αλλά τονίζει ότι υπάρχουν διάφορες επιλογές για την αντιμετώπισή του.

Η δυνατότητα της ελληνικής οικονομίας να προσαρμοστεί και να ανακάμψει θεωρείται κρίσιμη πάντως, σύμφωνα με τον οίκο, για την αποκατάσταση του κρατικού αξιόχρεου της Ελλάδα, αφού ως σήμερα η προσαρμογή έγινε εν μέσω ύφεσης και αύξησης της ανεργίας, ενώ η ανάκαμψη ακόμη δεν έχει έλθει, αν και ο ρυθμός συρρίκνωσης του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος της χώρας επιβραδύνθηκε στο 3% το τρίτο τρίμηνο του 2013, από 5,6% σε ετήσια βάση το πρώτο τρίμηνο, ενώ η ανεργία δείχνει να παύει να αυξάνεται, αν και βρίσκεται στο ιστορικό υψηλό 27%.

Ο Φιτς αναθεώρησε την πρόβλεψή του για την μείωση του ελληνικού πραγματικού ΑΕΠ το 2013 στο -4% από -4,3%, ενώ το 2014 αναμένει οριακή ανάπτυξη 0,5%.

 

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.grΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/377260/o-fitch-diatirei-sto-b—tin-ellada-me-statheri-prooptiki




ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply