τζάκι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ τζάκι ΔΙΑΖΥΓΙΟ Οριστικά εκτός ο Γιόνδης

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Οριστικά εκτός ο Γιόνδης

Οριστικά εκτός ο Γιόνδης ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Ο επιθετικός του Φωστήρα θα μείνει εκτός για το παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Πανηλειακό ο Αντώνης Γιόνδης. Ο 24χρονος επιθετικός της ομάδας του Ταύρου εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και ο Τζάκι Ματάισεν δεν τον υπολογίζει. Στόχος του «φονέα» ενόψει του αγώνα με τους Πυργιώτες δεν είναι άλλος από την πρώτη εντός έδρας νίκη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ μια και μέχρι στιγμής ο απολογισμός είναι μόνο ήττες και ισοπαλίες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ένας οικολογικός παράδεισος στην Πορτογαλία

Το Rio do Prado προσκαλεί το επισκέπτες του να ακολουθήσουν ένα νέο τρόπο ζωής

Όταν η πολυτέλεια συνάντησε την οικολογική ευαισθησία και η δημιουργικότητα την αγάπη για το περιβάλλον, δημιουργήθηκε το Rio do Prado, ένα μοναδικό resort στην Πορτογαλία.

Το Rio do Prado προσκαλεί το επισκέπτες του να ακολουθήσουν ένα νέο τρόπο ζωής, περιβαλλοντικά βιώσιμης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που θα συνδυάζει την απόλυτη άνεση με νέες εμπειρίες μάθησης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Το resort φιλοδοξώντας να γίνει ένα οικολογικό κέντρο χρησιμοποιεί εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ με τη χρήση φωτοβολταϊκών και οικολογικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον.

Η μοναδική αρχιτεκτονική του βασίζεται στην αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο του. Οι πολυτελείς του σουίτες, είναι διακοσμημένες με φυσικά υλικά και το εσωτερικό τους αποτελείται από έναν ενιαίο, ευρύχωρο χώρο με δυτικό προσανατολισμό, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Το κύριο οργανικό χαρακτηριστικό των κτισμάτων, που αποτελούν το resort, είναι το ανακυκλωμένο ξύλο ευκαλύπτου, που χρησιμοποιείται για να φιλτράρει τις ακτίνες του ήλιου και παράλληλα για να εξασφαλίζει την απόλυτη ιδωτικότητα.

Η αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας θα ενισχυθεί από την παροχή υπηρεσιών, όπως μασάζ και χαλαρωτικό ποδόλουτρο στη μπανιέρα της σουίτας σας, υπό τους ήχους απαλής μουσικής και στη συνέχεια ένα φλιτζάνι οργανικό τσάι. Το βράδυ σας δίνεται η ευκαιρία να ανάψετε το εξωτερικό σας τζάκι, που θα διώξει μακριά το κρύο της νύχτας.

Το εστιατόριο Maria Batata ακολουθεί τους κύκλους της ζωής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενσωματώνοντας μόνο εποχιακά τρόφιμα στο μενού του. Υπάρχει πάντα μια γαστρονομική έκπληξη, καθώς ο κατάλογος δεν είναι ποτέ ο ίδιος. Ξεχάστε την έννοια του τυπικού εστιατορίου και γευτείτε μοναδικές νοστιμιές με λαχανικά που καλλιεργούνται στο βιολογικό αγρόκτημα του ξενοδοχείου.

Μπορείτε ακόμα αν επισκεφθείτε το μπακάλικο και να προμηθευτείτε τα προϊόντα της φάρμας του Rio do Prado, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ να δοκιμάσετε τα πιο νόστιμα αχ Λάδια και τις βιολογικές μαρμελάδες και να δροσιστείτε με βιολογικούς χυμούς και αλμυρό τσάι.

Στο χώρο του εστιατορίου θα βρείτε και μια δανειστική βιβλιοθήκη με χιλιάδες βιβλία, γραμμένα σε διάφορες γλώσσες και κύριο θέμα αυτό της βιωσιμότητας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα «πράσινο βιβλιοπωλείο», που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα πάντα για τον Πλανήτη Γη ή απλά να ανακαλύψετε έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Η γειτνίαση του resort με τη λιμνο θάλασσα Óbidos παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο μικρό spa, που διαθέ ΤΕΙ δύο εξωτερικές πισίνες, σάουνα, χαμάμ, και ολοκληρωμένο πρόγραμμα μασάζ. Στο Black Spa η σιωπή και η ηρεμία εναρμονίζονται με το εξωτερικό τοπίο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ξενοδοχείο μια σταλιά, δύο επί τρία…

Διαμονή με θέα έναντι 120 ευρώ τη βραδιά – Δείτε τις φωτογραφίες

Το μικρότερο ξενοδοχείο της Βρετανίας «έφτιαξαν» οι Paul και Anne Ormond από το Banbury, μεταμορφώνοντας ένα παλιό όχημα μεταφοράς αλόγων!

Τρεις μήνες χρειάστηκαν οι δύο ευφάνταστοι αγρότες για να μετατρέψουν το όχημα του 1974, που αγόρασαν στο eBay, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σε ένα άνετο χώρο διαμονής όπου η βραδιά κοστίζει μάλιστα περίπου 120 ευρώ.

Εξοπλισμένο με κρεβατοκάμαρα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σαλόνι με καναπέ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τζάκι και έπιπλα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ το τρέιλερ- ξενοδοχείο βρίσκεται πλέον σταθμευμένο στη φάρμα τους στο Ox Fordshire και προσφέρει μοναδική θα της βρετανικής υπαίθρου.

Ο 40χρονος Paul και η 39χρονη Anne δηλώνουν ικανοποιημένοι που η ιδέα τους βρίσκει απήχηση στον κόσμο.

«Μπορεί να είναι μικρό αλλά φιλοξενεί εύκολα τέσσερα άτομα και είναι άνετο. Το τζάκι προσδίδει ζεστασιά στο χώρο», τονίζει ο Paul.

Δείτε τις φωτογραφίες

ΔΙΑΖΥΓΙΟ

source: http://footballleaguenews.gr//teams/south/fwstiras/item/25983-οριστικά-ΞµΞΊΟ„ΟŒΟ‚-ΞΏ-Ξ³ΞΉΟŒΞ½Ξ΄Ξ·Ο‚.html




ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Leave a Reply