κατασκευή eshop Βολος Κονδύλια 160 εκατ. ευρώ από την ΕΕ στην Ελλάδα για την απασχόληση”

Κονδύλια 160 εκατ. ευρώ από την ΕΕ στην Ελλάδα για την απασχόληση κατασκευή eshop Βολος
Τα συνολικά κονδύλια από την εν λόγω Πρωτοβουλία ανέρχονται σε 3 δισ. ευρώ και θα διατεθούν σε προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης και μαθητείας σε ευρωπαϊκές περιφέρειες, όπου η ανεργία των νέων ξεπερνά το 25%.
Όλες οι ελληνικές περιφέρειες, πλην των Ιονίων Νησιών, είναι επιλέξιμες για να λάβουν χρηματοδότηση.
Τα κονδύλια από την Πρωτοβουλία θα είναι διαθέσιμα από 1ης Ιανουαρίου 2014 και θα πρέπει να απορροφηθούν μέχρι το τέλος του 2015.
Οι κυβερνήσεις πρέπει να υποβάλλουν τα προγράμματά τους έως το τέλος του 2013. Στόχος, είναι η στήριξη αποκλειστικά νέων ανθρώπων, από 15 έως 25 ετών, οι οποίοι δεν σπουδάζουν, δεν εκπαιδεύονται ή δεν εργάζονται.
Σημειώνεται ότι τα συνολικά κονδύλια που προβλέπονται στον νέο πολυετή προϋπολογισμό της ΕΕ (2014-2020) για τη στήριξη των νέων, ανέρχονται σε 6 δισ. ευρώ.
Έπειτα από πρόταση της Κομισιόν, αποφασίστηκε το ποσό αυτό να κατανεμηθεί εμπροσθοβαρώς, δηλαδή τη διετία 2014 – 2015, στις ευρωπαϊκές περιφέρειες όπου η ανεργία των νέων ξεπερνά το 25%.
κατασκευή κατασκευη eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Με 2λιτρο κινητήρα το νέο Civic Type R
Οι πληροφορίες που αναφέραμε στο C+S στις 19 Ιουλίου επιβεβαιώθηκαν και η Honda επέλεξε τελικά ένα 2λιτρο turbo για να εξοπλίσει το νέο κορυφαίο Civic.
Στην ιαπωνική εταιρεία εγκατέλειψαν λοιπόν τα σχέδια για παρουσία ενός 1.6 turbo κάτω από το καπό του Type R. Η επίτευξη της επιθυμητής ισχύος (τουλάχιστον 280 PS όπως ανακοίνωσε η Honda) θα έρθει τελικά μέσω ενός 2λιτρου συνόλου.
Οι Ιάπωνες θέλουν το λανσάρισμα του νέου Type-R να συνοδευτεί από τον τίτλο του «ταχύτερου προσθιοκίνητου αυτοκινήτου παρ αγωγής» στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Για αυτό το λόγο έχουν γίνει εκτεταμένες δοκιμές στην «πράσινη κόλαση», με τον Ιταλό οδηγό της Honda στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, Γκαμπριέλε Ταρκουίνι, να συμμετέχει σε αυτές.
Το ρεκόρ κατέχει το Renault Megane RS Trophy των 265 PS, με 8:07.97 και σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Honda Motor ευρώπης το νέο Type R έχει πλησιάσει ήδη το χρόνο αυτό. Το λανσάρισμα του νέου Civic επιδόσεων στη γηραιά ήπειρο προγραμματίζεται για το 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα μετάδοσης του καυτού ιαπωνικού hatch θα αποτελείται από κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ ο περιορισμός του βάρους σε κάτω από 1.200 kg θα συμβάλλει στην επίτευξη των επιθυμητών επιδόσεων. κατασκευή eshop Βολος Μπαρόζο: Προσοχή να μην εκτροχιάσει η εύθραυστη ανάκαμψη
Στην ετήσια ομιλία του για την “Κατάσταση της Ένωσης” την οποία εκφώνησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αφού η κρίση του χρέους στην ευρωζώνη έχει αμβλυνθεί σημαντικά, ο Μπαρόζο προειδοποίησε ότι η Ένωση δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη όταν η ανεργία βρίσκεται σε επίπεδο ρεκόρ και ζήτησε να υπάρξει “σταθερότητα’.
“Μην απατάσθε — δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στα παλιά“, κατασκευη eshop δήλωσε προς το ευρωκοινοβούλιο κατασκευη eshop στο Στρασβούργο. “Μερικοί πιστεύουν πως έπειτα απ’ αυτό, όλα θα γίνουν όπως ήταν πριν. Κάνουν λάθος. Δεν θα επιστρέψουμε στην ‘παλιά’ ομαλότητα, πρέπει να διαμορφώσουμε μια ‘νέα’ ομαλότητα”.
Η ευρωζώνη επέστρεψε στην ανάπτυξη φέτος την άνοιξη, κατασκευη eshop έπειτα από τη μακρότερη ύφεση που κατέγραψε ποτέ και η οποία προέκυψε από το χρέος και την τραπεζική κρίση .
“Η ανάκαμψη είναι ορατή. Αυτό θα μας σπρώξει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας … Το οφείλουμε στα 26 εκατομμύρια των ανέργων μας”, κατασκευη eshop δήλωσε. “Με μια εύθραυστη ανάκαμψη, το μεγαλύτερο μειονέκτημα που βλέπω είναι πολιτικό”.
Ο Μπαρόζο, κατασκευη eshop η θητεία του οποίου λήγει τον ερχόμενο κατασκευη eshop χρόνο, κατασκευη eshop προσπάθησε να απαντήσει στην αντίδραση που συναντούν οι οδυνηρές μεταρρυθμίσεις στις οποίες καλούνται να προβούν χώρες από τη Γαλλία ως την Πορτογαλία, κατασκευη eshop προειδοποιώντας ότι εξακολουθεί να μην είναι πλήρως πεπεισμένος ότι η ευρώπη έχει ξεπεράσει τα προβλήματά της.
“Σ’ αυτή τη φάση της κρίσης, η δουλειά μιας κυβέρνησης είναι να παρέχει βεβαιότητα και προβλεψιμότητα που λείπουν ακόμη από τις αγορές”, κατασκευη eshop δήλωσε ο Μπαρόζο. “Τα τελευταία χρόνια είδαμε πως οτιδήποτε δημιουργεί αμφιβολίες για την προσήλωση μιας κυβέρνηση στις μεταρρυθμίσεις τιμωρείται αυτοστιγμεί”.
ΠΗΓΗ ΑΜΝΑ