ταξί ταξί ταξί κατασκευή eshop Βολος Σοκ: Ξύρισαν τον «ζωηρό» Αρχιμανδρίτη

κατασκευή eshop Βολος Διαβάστε στη κατασκευη eshop κατασκευη κατασκευη eshop eshop κατασκευη eshop NEWSBOMB κατασκευη κατασκευη eshop eshop κατασκευη eshop κατασκευη eshop της Πέμπτης…”

Σοκ: Ξύρισαν τον «ζωηρό» Αρχιμανδρίτη κατασκευή eshop Βολος

Οι αταξίες κατά την διάρκεια των εξοNEWSBOMB – H ΕφημερίδαΕφημερίδα: Με 0,97 ευρώ διαβάζεις ό,τι κρύβουν οι άλλοι

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να δημιουργεί

Μετά το επιτυχημένο πέρασμά τους από την Αθήνα  αλλά και το Λονδίνο, οι τρεις «Μάγοι» της ελληνικής δισκογραφίας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με μια περιορισμένη σειρά  παραστάσεων που αποδεικνύουν ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα.

Την Τετάρτη 18 Σεπ Τεμβρίου το «Πέρασμα των Μάγων» παρουσιάζεται στο Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος) στον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Την συναυλία διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος): Είσοδος από οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου

Ώρα έναρξης: 20:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

πληροφορίες στο τηλ: 210 9760505

Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει μια παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και  σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της έως σήμερα.

Με το ” κατασκευη eshop Πέρασμα των Μάγων” – που έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό –  οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα βήματά τους.

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης

Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης

Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης

Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής

Τσέλο: Άρης Ζέρβας

Βιολί-Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Οργάνωση Παρ αγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

Στην Αθήνα ο Φιγκερόα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία δήλωσε ο Αργεντίνος επιθετικός μετά την άφιξή του στο Ελ. ΒενιζέλοςΑπό το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται στην Αθήνα ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός επιθετικός λίγο μετά τις 17:30 πάτησε το πόδι του στην χώρα μας -μέσω Φρανκφούρτης- κι αν μη τι άλλο εμφανίστηκε χαρούμενος για την διαφαινόμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο «Λούτσο», που έφτασε με πολλές αποσκευές, δείγμα του ότι ταξίδεψε για… μόνιμη εγκατάσταση, ανέφερε πως έχουν απομείνει ελάχιστες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ανήκει ξανά στο δυναμικό του τριφυλλιού. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/369626/sok-xyrisan-ton-zoiro-arhimandriti

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply