ζωή Ρόδο μπάσκετ κατασκευή eshop Βολος Μπροστάρης στα 100 χρόνια ο Γκάλης

κατασκευή eshop Βολος Είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα και ο Άρης είχε την τύχη να τον έχει στις τάξεις του……

Μπροστάρης στα 100 χρόνια ο Γκάλης κατασκευή eshop Βολος Έναν αιώνα ζωής κλείνει ο Άρης

Είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα και ο Άρης είχε την τύχη να τον έχει στις τάξεις του.

Ο λόγος για τον θρύλο του Παγκόσμιου μπάσκετ, κατασκευη eshop Νίκο Γκάλη, που δεν θα μπορούσε παρά να επιλεγεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου για να είναι ο μπροστάρης στον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας. Η πρώτη κρούση έγινε πριν λίγες μέρες και ο Γκάλης έδειξε θετικός, ενώ την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη μεταξύ των φορέων του Άρη με θέμα τον εορτασμό.

Στη σύσκεψη που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, κατασκευη eshop συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, κατασκευη eshop ο πρόεδρος του ΑΣ, Θωμάς Γιώτας, ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών, κατασκευη eshop Παναγιώτης Στεφανίδης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης. Όπως έγινε γνωστό, κατασκευη eshop υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ εκφράστηκε απ’ όλες τις πλευρές η ανάγκη οι εκδηλώσεις να είναι ταυτόσημες με την ιστορία του Άρη.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μία ακόμα συνάντηση για να «χαραχθεί» το τελικό πλάνο, όμως μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η σύσταση ενός φορέα, στην οποία θα ηγείται ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα «τρέξει» το πρόγραμμα.

Πηγή: sport-fm.gr

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Βίντεο: κατασκευη eshop Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, κατασκευη eshop χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, κατασκευη eshop ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, κατασκευη eshop ο οποίος, κατασκευη eshop σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.Αλλαγή ώρας στα ματς της Εθνικής

Τις ώρες διεξ αγωγής των αγώνων του 6ου ομίλου του Ευρωμπάσκετ όπου συμμετέχει η Ελλάδα άλλαξαν οι διοργανωτές, για να εξυπηρετηθούν τηλεοπτικά αυτοί της… γηπεδούχου Σλοβενίας. Διαβάστε τι αλλάζει.

Όπως έγινε γνωστό νωρίς το πρωί της Τρίτης (10/09), όλα τα παιχνίδια της Εθνικής Σλοβενίας στην δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ μετατίθενται για τις 22:00 το βράδυ για τηλεοπτικούς λόγους. Αυτό όπως ήταν φυσικό, επηρεάζει όλο το πρόγραμμα και στην προκειμένη περίπτωση της Εθνικής μας ομάδας.

Κατόπιν τούτου, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία την Πέμπτη (12/09) στις 18:45 (αντί για 15:30 που είχε αρχικά προγραμματιστεί), τη Σλοβενία το Σάββατο (14/09) στις 22:00 (αντί για 18:45) και την Κροατία τη Δευτέρα (16/09) στις 15:30 (αντί για 22:00).

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/608152/brostaris-sta-100-hronia-o-galis/




κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply