ελληνική ελληνική ίντερνετ κατασκευή eshop Βολος – Media – Διευκρινίσεις για το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ

κατασκευή eshop Βολος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – Διευκρινίσεις για το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ κατασκευή <Το λογότυπο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ίντερνετ Ίντερνετ και Τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ) που έφερε χθεσινή ανακοίνωση του νέου φορέα, για την ανοιχτή διαβούλευση, δεν αφορά τα Κανάλια και τα ραδιόφωνα του φορέα, διευκρινίζουν στελέχη της.

Το λογότυπο δημιουργήθηκε, κατασκευη eshop όπως λένε, χωρίς κόστος, από γραφίστα που εργάζεται στη Δημόσια Τηλεόραση. Όπως διευκρίνισαν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ στελέχη της ΝΕΡΙΤ, κατασκευη eshop πρόκειται για ένα εταιρικό λογότυπο που θα χρησιμοποιείται από τη ΝΕΡΙΤ ΑΕ ως εταιρεία, σε επιστολόχαρτα φακέλους κλπ.

Βασικό χαρακτηριστικό του λογοτύπου είναι ο κύκλος με το αρχικό «ν» σε χρώμα γαλάζιο και φόντο κίτρινο. Τα γράμματα του Λογότυπου της ΝΕΡΙΤ είναι χρωματισμένα διαφορετικά στις δύο συλλαβές, γαλάζιο για την πρώτη συλλαβή «ΝΕ» και μπλε σκούρο για τη δεύτερη «ΡΙΤ» ενώ δίπλα αναγράφονται οι λέξεις Ραδιοφωνία, Ίντερνετ, Τηλεόραση.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, Γιώργος Προκοπάκης, κατασκευη eshop τα σήματα των καναλιών και των ραδιοφώνων του νέου φορέα θα προκύψουν από ανοιχτό διαγωνισμό και θα κριθούν από επιτ ροπή καταξιωμένων ειδικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος ΔΟΕ: κατασκευη eshop Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, κατασκευη eshop σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. κατασκευή eshop Βολος Οι 439 που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση

Τα ονόματα των 439 ατόμων που θα εργαστούν με δίμηνες συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ο ειδικός διαχειριστής, Γκίκας Μάναλης, ενώ στην ΕΡΤ ετοιμάζεται συναυλία για τους τρεις μήνες από το “λουκέτο”.

Σημειώνεται ότι τελικά επιλέχθηκε μικρότερος αριθμός από αυτόν που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

“Η Ειδική Διαχείριση έχει τεθεί σε μερική λειτουργία και έχουν καταστεί εμφανέστερες οι ανάγκες σε προσωπικό (…). Άλλωστε, μέχρι και σήμερα ο χώρος απασχόλησης των υπαλλήλων περιορίζεται στα κτήρια της Κατεχάκη και της Μουρούζη”, αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση ο κ. Μάναλης.

Στο μεταξύ, “αγκάθι” για την κυβέρνηση παραμένει η παρουσία των απολυμένων της ΕΡΤ στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Προ ημερών ο υπουργός για τα δημόσια ΜΜΕ, Παντελής Καψής, προειδοποίησε για παρέμβαση του εισαγγελέα.

κατασκευή eshop Βολος

source: κατασκευη eshop http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275826&catID=7




κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply